''Ο Τσίπρας είναι Τζέημς Ντιν - επαναστάτης χωρίς αίτια!''

''Ο Τσίπρας είναι Τζέημς Ντιν - επαναστάτης χωρίς αίτια!'' Facebook Twitter
0

«Από τα 65 στα 67, δεν το ψηφίζω. Υπάρχει κι ένα όριο κι εγώ εδώ σταματώ….Τώρα, πώς θα πούμε στον κόσμο ότι πρέπει από τα 65 να πάει στα 67;»

Ο καθένας βάζει τις δικές του κόκκινες γραμμές. Ο Μίμης Ανδρουλάκης απ’ όλα όσα συμβαίνουν βρήκε να στήσει το μπλόκο του στα όρια συνταξιοδότησης, μέχρι να το γκρεμίσει μόνος του ένα βράδυ στη βουλή.

«Αν πάει ποτέ ο κ. Τσίπρας στην Κούβα, ας αγοράσει μερικά trabuco Αβάνας για τα στελέχη του»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τώρα που είναι της μόδας η σύγκριση της αριστεράς με τις μεθόδους Χ.Α., βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του.

  

«Ο Τσίπρας είναι Τζέημς Ντιν! Επαναστάτης χωρίς αίτια! Προσπαθώ να δω τι θέλει, σίγουρα δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός!».

 Η αλήθεια είναι ότι μας έλλειψε. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιστρέφει στην επικαιρότητα, και αποδεικνύει ότι δεν έχει χάσει το μπρίο του...

«Το χθεσινό ομοσπονδιακό συμβούλιο των Πρασίνων ήταν δραματικό. Δραματικά αξιολύπητο...Αποφάσισα να αναστείλω την συμμετοχή μου στο κίνημα. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου πως τα πράγματα έχουν τελειώσει ανάμεσα σε μένα και στο κόμμα»

Ο κάποτε «κόκκινος Ντάνι», Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, δεν αντέχει ούτε το πράσινο, μετά την απόφαση των Οικολόγων να ταχθούν κατά του Δημοσιονομικού Συμφώνου

«Οι ιερόσυλοι συνεχίζουν ακάθεκτοι. Εκείνοι που δεν έχουν ιερό και όσιο παριστάνουν τους ιεροκήρυκες και τους ηθικολόγους. Και χρησιμοποιούν το επιχείρημα «νόμιμο και ηθικό» που γεννήθηκε για «νομιμοποίηση» offshores που τις αφήνουν άθικτες και ανεξερεύνητες, σαν αντίβαρο απύθμενης πονηρίας, και στην περίπτωση της μετακλητής θυγατέρας».

Ο Βύρων Πολύδωρας, αμετανόητος,  γράφει ολόκληρο βιβλίο για να μην πει τίποτα για τον διορισμό της θυγατρός του

 

«Δεν παριστάνω τον Αγαμέμνονα, ούτε διανοούμαι να θυσιάσω τη Μαργαρίτα μου. Δεν έκανα τίποτα παράνομο και τίποτα ανήθικο. Δεν θυσιάζω την άξια συνεργάτιδά μου. Δεν γίνομαι «θυσιαστής» της θυγατέρας μου για οποιουσδήποτε λόγους».

Ο καθείς και το μικρό δράμα του. Ο Βύρων Πολύδωρας στηθοκοπιέται και πλαντάζει  για να φανεί η φτήνια, ως πράξη ηρωική.

«Αν είσαι gay, το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις από aids»

Η Πάρις Χίλτον στην πρώτη της συγκινητική προσπάθεια να συνθέσει λέξεις και προτάσεις χάνει την ουσία και εκτίθεται.  

  

«Κάτι πήγε λάθος στην καρδιά του Iσλάμ…Θυμάμαι όταν ήμουν νέος, πολλές πόλεις του μουσουλμανικού κόσμου ήταν κοσμοπολίτικες με σημαντικό πολιτισμό. Για μένα είναι τραγικό το πώς αυτός ο πολιτισμός οπισθοδρόμησε, σαν ένα τραύμα που προκαλεί κάποιος στον εαυτό του»

Ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι που ζει στο πετσί του τις φονταμενταλιστικές απειλές απορεί με αφορμή τις αντιδράσεις για το αντι-ισλαμικό video

 

«Πώς μπορεί να δικαιολογηθεί μια απαγόρευση δημοσίευσης σήμερα;  Η αυτολογοκρισία είναι η αρχή του ολοκληρωτισμού. Δεν μπορούμε να ενδώσουμε στη βία».

Ο Gérard Biard, εκδότης του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo που δημοσίευσε σκίτσα του Μωάμεθ, προσπαθεί να εξηγήσει με βάση τη λογική τα παράλογα που συμβαίνουν

«Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση όσο το δυνατόν γρηγορότερα αλλά όχι με τάσεις τιμωρίας του λαού. Αυτή την τάση έχει η τρόικα…»

Ο ΕυάγγελοςΒενιζέλος, ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα, τα γραμμένα του μνημονίου, αξιοποιεί το δικό του πεντάλεπτο αντίστασης

«Είναι η πρώτη φορά που αλληθωρίζω τρυφερά προς τη δραχμή... Τι είναι καλύτερο; Να μας διώξουν ή να πάμε μόνοι μας στη δραχμή; Εγώ προτιμώ να πάω μόνος μου...»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης που πάσχισε να μην καταστραφεί η Ελλάς με την έξοδο από το ευρώ, επιστρέφει αγνώριστος

«Η Ελλάδα δεν ασχολείται αποφασιστικά με το μεγάλο πρόβλημα, την ελλιπή και ανεπαρκή φορολόγηση, τη φοροδιαφυγή. Η εξήγηση είναι και εδώ απλή. Όπως και στο διορισμό στο δημόσιο, έτσι και εδώ θίγεται η εκλογική πελατεία των δυο μεγάλων κομμάτων».

Ο Γερμανός πολιτολόγος Χάιντς Γιούργκεν Αξτ στοχεύει στις ελληνικές παθογένειες, σημαδεύοντας σωστά.

«Είμαι η μοναδική γυναίκα που σώθηκα από τον Πικάσο και δεν έχω μετανιώσει ούτε μια στιγμή γι' αυτό Πώς; Παρατώντας τον…Από μια στιγμή και μετά ο διανοητικός σαδισμός του ήταν χειρότερος από τη φυσική του σκληρότητα»

Η ζωγράφος Φρανσουάζ Ζιλό,η μοναδική εν ζωή ερωμένη του Πικάσο εξηγεί πώς γλύτωσε από τον εγκλεισμό στην καταπιεστική μαγεία μιας ιδιοφυίας

« …Δεν γνωρίζω πολλά για την ελληνική κατάσταση, αλλά είναι δεδομένο ότι η άνοδος της Ακροδεξιάς προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από την αντιπάθεια για τους «άλλους» που ζουν ανάμεσά μας».

Ο συγγραφέας Σάλαμν Ρουσντί για τα δικά μας «παιδιά του μεσονυχτίου»

«Αν σκεφτόμαστε σαν κακομοίρηδες, δεν θα πάμε μπροστά. Αν όμως πούμε ότι αυτό είμαστε και θα μείνουμε και θα αγωνιστούμε, θα μας σεβαστούν ακόμα περισσότερο, αυτά που πήραμε να τα δώσουμε, είμαστε έντιμοι, αλλά δε θα μας πνίξετε».

Μερικές φορές δεν έχει σημασία τι λες, αλλά σε ποιόν το λες. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρήκε τον υπέρτατο εξομολογητή στο «θείο» πρόσωπο του Γιώργου Τράγκα.

«Νομίζω, ότι οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι κάτι που θα γίνει και πρέπει να γίνει. Δεν είμαστε ίσοι, και θα είμαστε παρά μόνο όταν επιτραπεί στον καθένα να αγαπά ελεύθερα τον άλλον»

Η Lady Gaga αισιόδοξη για τους γάμους των gay, παρότι γύρω το τοπίο θυμίζει όλο και πιο πολύ Μεσαίωνα.

«Οι εφοπλιστές δεν έχουν να πληρώσουν και αυτοί που έχουν πολλά χρήματα στην Ελλάδα επενδύουν σε ακίνητα στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι ανήθικα. Η ελληνική κρίση είναι διαρθρωτική, αλλά και πολιτική»

Ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό βλέπει από μακριά, πιο καθαρά, πράγματα που άλλοι δυσκολεύονται να τα δουν δίπλα τους.

«Είμαστε σαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που είναι μαζί για πολύ καιρό και μερικές φορές χάνει τον προορισμό του, αλλά κάθε φορά καταφέρνει να ξαναβρεί τον δρόμο που οδηγεί τον έναν πίσω στον άλλον»

Το δικό μας ιωβηλαίο…Η Άνκελα Μέρκελ, με αφορμή τα 50 χρόνια γαλλογερμανικής φιλίας, προσπαθεί να σπάσει τον πάγο με τον Ολάντ.

«Θα ήταν σαν να εθελοτυφλεί κανείς εάν ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχει συμμετοχή πολιτικών προσώπων στον χάρτη της διαφθοράς στην Ελλάδα…πρέπει να δεχθούμε το παρελθόν».

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης που έχει δει φακέλους και ξέρει, προειδοποιεί όσους κάνουν τους ανήξερους.

 

«Δεν είστε σοβαροί. Μόνο ένα λεπτό; Πρέπει να αστειεύεστε!. Θα σας δείξω εγώ τι σημαίνει μόνο ένα λεπτό!»

Ο τραγουδιστής των Green Day Billie Joe Armstrong, “ξεφεύγει» στη σκηνή και σπάει την κιθάρα του, επειδή δεν του δίνουν άλλο χρόνο. Αμέσως μετά μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ