Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (18-24/6/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (18-24/6/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ερμής ανάδρομος από την Πέμπτη στον Καρκίνο και Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη την Κυριακή, επίσης στον Καρκίνο. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε την έκφραση του λόγου σας και ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία, καθώς ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί παρεξηγήσεις και μπερδέματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε απώλειες. Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το θερινό ηλιοστάσιο, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που σημαίνει πως πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι. Με τη συμμετοχή του Κρόνου σε δυσαρμονικές όψεις υπάρχει μια ανισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και της ευθύνης, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις και ενέργειες. Ωστόσο, είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο ξεκινά μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα λείψουν δυσκολίες σε θέματα εκπαίδευσης, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια προβλήματα στις μετακινήσεις ή στις εμπορικές σας υποθέσεις. Γι' αυτό θα πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά τι θα πείτε αν έρθετε σε κόντρα με οικείους και να μη βιάζεστε αν πρόκειται να διαπραγματευτείτε εμπορικές συμφωνίες. Την Κυριακή, με το θερινό ηλιοστάσιο, ουσιαστικά ξεκινάει επίσημα το καλοκαίρι και η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη επίσης στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής κατά την οποία θα δώσετε έμφαση στις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας. Επειδή συμμετέχει και ο Κρόνος με τις δυσαρμονικές του όψεις, ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την καριέρα σας ή να έχετε απέναντί σας πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την Πέμπτη γυρίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων, ενδεχομένως να επανέλθει στο προσκήνιο μια επιχειρηματική συμφωνία που είχατε συζητήσει στο παρελθόν ή μπορεί και να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής, όταν είναι ανάδρομος, μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία, φροντίστε να είναι ξεκάθαρες οι συζητήσεις που θα κάνετε και να είστε υπομονετικοί. Την Κυριακή, η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, την ίδια μέρα με το θερινό ηλιοστάσιο, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως η ευτυχία σας δεν εξαρτάται μόνο από τα χρήματα. Η συμμετοχή του Κρόνου σε δυσαρμονικές όψεις ενδεχομένως να προκαλέσει πιέσεις και θα τα φέρετε δύσκολα βόλτα, ωστόσο τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται μέσω μιας καινούργιας γνωριμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα σημαντικών αλλαγών που θα ορίσουν τις σχέσεις και το μέλλον σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και θα σας απασχολήσει η πορεία σας, ενώ παράλληλα θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Την Κυριακή, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, επίσης στο ζώδιό σας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στην εξωτερίκευση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας με άγαρμπο τρόπο. Με τον Κρόνο σε δυσαρμονικές όψεις οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων και είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείτε. Ωστόσο, είναι εξαιρετική στιγμή για να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να δώσετε περισσότερη αξία στις σχέσεις σας. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που για οικονομικούς λόγους χαλάσατε τις καρδιές σας με οικείους.

ΛΕΩΝ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο ξεκινά μια εποχή έντονης περισυλλογής, κατά την οποία θα επανεξετάσετε τους παράγοντες που σας έχουν προκαλέσει στασιμότητα και θα προσπαθήσετε να αποβάλετε από πάνω σας κάθε περιττό φορτίο. Προσέξτε το παρασκήνιο και μην πιστεύετε πως όλοι γύρω σας έχουν τις καλύτερες των προθέσεων. Την Κυριακή, μαζί με το θερινό ηλιοστάσιο, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, επίσης στον Καρκίνο, και καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα, αρκετοί από εσάς θα υποστείτε ψυχολογική ταλαιπωρία. Με τη συμμετοχή του Κρόνου σε δυσαρμονικές όψεις θα σας απασχολήσουν σχέσεις με άτομα που έχετε ευεργετήσει και με την αχαριστία τους σας απομάκρυναν από κοντά τους οριστικά. Παρότι ξεκινά μια περίοδος εσωστρέφειας, είναι ιδανική εποχή για να γιατρέψετε τραύματα του παρελθόντος και να βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Πέμπτη ο Ερμής στον Καρκίνο γυρίζει ανάδρομος και θα επανεξετάσετε τα σχέδιά σας, καθώς και τις σχέσεις με άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, μπορεί να ασχοληθείτε ξανά με ένα εγχείρημα που είχατε αφήσατε στη μέση. Φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας και από τον τρόπο που χώρισαν κάποτε οι δρόμοι σας θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των σχέσεών σας. Την Κυριακή, με το θερινό ηλιοστάσιο ξεκινά επίσημα το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. Ιδανική στιγμή για να βάλετε νέα θεμέλια στις σχέσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Με τις δυσαρμονικές του όψεις ο Κρόνος σάς προβληματίζει όσον αφορά τα επαγγελματικά και θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πώς θα κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα και οι σχέσεις με πρόσωπα κύρους θα σας απασχολήσουν με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων και τις εντάσεις με εργοδότες. Επικοινωνιακά προβλήματα θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και κάθε παρορμητική ενέργεια θα είναι εις βάρος σας. Την Κυριακή, με το θερινό ηλιοστάσιο, ξεκινά επίσημα το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Είναι μια εποχή κατά την οποία τραβάτε την προσοχή, ενισχύοντας τη φήμη σας, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας. Με τον Κρόνο σε δυσαρμονικές όψεις μια ερωτική σχέση ή θέματα παιδιών θα δυσκολέψουν την εφαρμογή ενός σχεδίου, είστε όμως ικανοί να τα συνδυάσετε όλα. Οι ελεύθεροι μπορεί να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ανάδρομη πορεία οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και ενδεχομένως να αλλάξετε ρότα αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ωστόσο, επειδή αυτή την εποχή δεν είναι ξεκάθαρη η πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και τις σπασμωδικές ενέργειες. Την Κυριακή, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, επίσης στον Καρκίνο, και αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Ενδεχομένως η οικογένεια να έρθει κόντρα στις αποφάσεις σας, καθώς συμμετέχει και ο Κρόνος με τις δυσαρμονικές του όψεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να επηρεαστείτε από τις επιθυμίες των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα σας απασχολήσουν κοινοί πόροι και περιουσιακά θέματα, ενώ μπορεί να προκύψουν έσοδα μέσω τρίτων. Επίσης, είναι πιθανή η επιστροφή ενός πρώην έρωτα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Την Κυριακή, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, επίσης στον Καρκίνο, και φέρνει ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε κάτι για την επίτευξη του οποίου συναντούσατε εμπόδια έως τώρα. Νέα γεγονότα έρχονται να σας ανανεώσουν και μπορείτε να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό και στη ζωή σας γενικότερα. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση ή για να λήξει, σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς την Πέμπτη γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο και σας βάζει σε διαδικασία επανεξέτασης. Ενδεχομένως να καθυστερήσει η ολοκλήρωση μιας συνεργασίας και να απογοητευτείτε, ίσως όμως να είναι για καλό, καθώς έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να προσέξετε την παραμικρή λεπτομέρεια. Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη την Κυριακή, επίσης στον Καρκίνο, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή ένταση με τους συνεργάτες ή με το ταίρι σας και να αποφύγετε τους διαξιφισμούς. Με τον Κρόνο σε δυσαρμονικές όψεις να δίνει έμφαση σε οικονομικές υποθέσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα εξαρτηθούν από την πορεία των εσόδων. Οι ελεύθεροι αρχίζετε να ξεπερνάτε τις ανασφάλειές σας και γίνεστε πιο δυναμικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της εργασίας και της υγείας έρχεται στο προσκήνιο με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο και θα πρέπει να προσέξετε προτού βγάλετε συμπεράσματα, αν σας προτείνουν μια συνεργασία. Επειδή είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, να σκέφτεστε καλά τι πρόκειται να πείτε. Αν κάνετε ιατρικές εξετάσεις, πάρτε μια δεύτερη και, γιατί όχι, και μια τρίτη γνώμη. Την Κυριακή, την ίδια μέρα με το θερινό ηλιοστάσιο, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη, επίσης στον Καρκίνο, και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας ανάγκες και θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να κατακτήσετε το στόχο σας. Τώρα είναι η εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση.

ΙΧΘΥΣ

Η δημιουργική σας διάθεση επανέρχεται με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια πρόταση συνεργασίας που δεν εξελίχθηκε στο παρελθόν και να βρείτε νέα πηγή εσόδων. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και την κερδοσκοπία, καθώς είναι αμφίβολα τα αποτελέσματά τους. Η επανασύνδεση με έναν πρώην είναι πολύ πιθανή και θα σας προβληματίσει αν είστε σε μια καινούρια σχέση. Με τη Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη την Κυριακή στον Καρκίνο θα σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και η ερωτική σας ζωή, ενώ θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις. Αν είστε σε διακοπές, αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο σε όσους ερωτευτούν. Γενικά, προβλέπονται όμορφες στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή οι ελεύθεροι, καθώς έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ