Dead lines...

Dead lines... Facebook Twitter
0

Όχι, δεν ήταν έγκυος. Έκανε και τρία απανωτά τεστ εγκυμοσύνης και το αποδείκνυαν. Άρα, είχε απλά παχύνει. Τι είναι χειρότερο; Η Νάνση σιχτίριζε την τύχη της κι έκανε τα γνωστά σχέδια που ποτέ δεν περπατάνε. (Σχέδιο που ποτέ δεν περπατάει 1: «Αν από αύριο κάνω τζόκινγκ κάθε πρωί, αγοράσω ένα ποδήλατο να πηγαίνω στη δουλειά, και τα σαββατοκύριακα κολυμπάω δέκα φορές πάνω-κάτω τον Αστέρα, σε ένα μήνα θα έχω στομάχι πλάκα». Σχέδιο που ποτέ δεν περπατάει 2: «Κάθε μήνα θα βάζω 300 ευρώ στην άκρη, που δεν είναι και τίποτα εδώ που τα λέμε, κι έτσι στο τέλος του χρόνου θα έχω 3.600 ευρώ αποταμίευση και μπορώ να τα κάνω ότι θέλω, απ' το να φύγω ταξίδι στο Τόκυο μέχρι να γίνω single mother»).

Ο τύπος που είχε ερωτευτεί κι ήταν ο υποψήφιος για να δώσει το σπέρμα του στη φτωχή single mother τής έπαιζε τον δύσκολο κι η Νάνση περνούσε τις γνωστές θεϊκές στιγμές με το κινητό τηλέφωνο. (Θεϊκές Στιγμές Με το Κινητό Τηλέφωνο: 1.Το τσεκάρεις, το ξανατσεκάρεις, το κουβαλάς στην τουαλέτα, το πηγαίνεις στην ταράτσα να έχεις καλύτερο σήμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: εκείνος δεν σου τηλεφωνεί. 2. Το ακούς να χτυπάει, πιστεύεις ότι θα είναι εκείνος, αλλά κάπου το έχεις καταχωνιάσει, δεν το βρίσκεις πουθενά, καταστρέφεις το διαμέρισμα και κάνεις ρυτίδες απ' το άγχος σου. 3. Είσαι έξω για φαγητό και συνειδητοποιείς ότι τελειώνει η μπαταρία σου, κάνεις το εστιατόριο άνω κάτω μήπως βρεις φορτιστή να ταιριάζει, και σου χαλάει το βράδυ απ' τη σκέψη ότι τώρα σε παίρνει εκείνος και δεν σε βρίσκει. 4. Και τη μέρα τελικά που όντως βλέπεις το όνομά του στην οθόνη κάνεις κατευθείαν τη σέξι φωνή σου, την οποία έχεις προβάρει αμέτρητες φορές ακριβώς για την περίπτωση που θα σου τηλεφωνήσει εκείνος. Αλλά δεν έχεις σήμα, οπότε πας πέρα δώθε τσιρίζοντας τελικά, «ναιαιαιαι, ναιαιαιαι, μ' ακούουουους, τώωωωωρα, εδώωωωω, περίμενε να βγω στο μπαλκόνι, μ' ακούουουουους, ναιαιαιαια, ναιαιαιαιαι;»). Την άκουγε. Αλλά θέμα παιδιού δεν τέθηκε. Δεν δέχτηκε καν να βγάλει το προφυλακτικό, άρα η συζήτηση για την αναγνώριση κι αν θα συμβάλλει στα πρώτα έξοδα ήταν περιττή.

Η Νάνση σκέφτηκε τον Άσπρο Μάμπα. Αλλά η μετάλλαξή της σε θεά του σεξ να καταλήξει με την επιστροφή της στο χειρότερο εραστή της όλων των εποχών θα έμοιαζε με σαιξπηρική τραγωδία. Η Φουρνάρισσα προσπαθούσε να τη βοηθήσει. Στην πόλη είχαν ξεκινήσει κάτι σεμινάρια με τίτλο «Η τέχνη του στοματικού σεξ» και πίστευε ότι θα έφερναν τη Νάνση πιο γρήγορα στο σκοπό της να γίνει μάνα. Η Νάνση έλεγε ότι δεν πηγαίνει μόνη της, «μα τι να κάνω κι εγώ στα σεμινάρια στοματικού σεξ» έλεγε η Φουρνάρισσα, «θα είναι σαν να προσπαθούν να μάθουν τον Μπρους Λι πώς να κλοτσά κάποιον στο κεφάλι».

Εν τω μεταξύ, η μάνα του Valkanionikis sto Pi πίστευε πια ότι τα δυο της παιδιά θα την ξεκάνουν. Η κόρη της δεν έβλεπε να κολλά με τον Εμφανή Τζοϊντάκια. («Τρώει κάτι κολλήματα και επαναλαμβάνει ότι με αγαπά, καταστρέφοντας και τις πιο καλές συζητήσεις» της έλεγε.) Όσο για το γιο της, είχε καταλάβει ότι δεν έβγαινε ποτέ πια απ' το σπίτι γιατί κάτι σκοτεινό συνέβαινε στο κομπιούτερ του. Μια μέρα που καθάριζε το δωμάτιό του, του άφησε ένα post it που έγραφε «Se ti tocchi, gli angiolleti piangono»- αν αυνανίζεσαι, οι άγγελοι κλαίνε, της το είχε πει ένας καθολικός ιερέας. Τότε ο Vallkanionikis sto Pi θεώρησε ότι είχε έρθει η ώρα να μιλήσει στους γονείς του για την Όλγκα, τη virtual αρραβωνιαστικιά του.

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ