Φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα, η Μαράια Κάρεϊ μπήκε σε κατάστημα McDonald's του Κολοράντο, αιφνιδιάζοντας εργαζομένους και πελάτες.

 

Η τραγουδίστρια του «All I Want For Christmas Is You», που βγάζει αστρονομικό ποσό από αυτό το τραγούδι, συνοδευόταν από τα δίδυμα παιδιά της και τον σύντροφό της. «Κάναμε μια απροσδόκητη βόλτα στα McDonаld's για να δούμε το μενού Mariah», έγραψε η σταρ, η οποία συνεργάζεται με την αλυσίδα καταστημάτων εστίασης.

 

Όπως φαίνεται, η Μαράια Κάρεϊ με την παρέα της μπήκαν στα McDonald's για να κάνουν την παραγγελία τους, προς μεγάλη χαρά όλου των πελατών του καταστήματος, που τραβούσαν βίντεο και φωτογράφιζαν την τραγουδίστρια.

 

 

Η Κάρεϊ συνεργάστηκε με τα McDonаld's, δημιουργώντας ειδικό μενού εμπνευσμένο από το τραγούδι «The 12 Dаys of Christmas». Το μενού Mariаh, γνωστό και ως «12 ημέρες προσφορών», προσφερόταν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου. Από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου Οι πελάτες που έκαναν ελάχιστη παραγγελία 1 δολαρίου λάμβαναν ένα μενού με ειδικές συσκευασίες και δωρεάν προιόντα.