Τον νέο της σύντροφο και τη διαφορά ηλικίας τους σχολίασε η Cher, σε αναρτήσεις της στο Twitter. 

Η 76χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι εδώ και δύο μήνες με τον κατά σαράντα χρόνια νεότερό της Αλεξάντερ Έντουαρντς, σχέση που κάποιοι συνεχίζουν να επικρίνουν λόγω της ηλικιακής διαφοράς. 

«Η σχέση είναι φαινομενικά παράξενη» απαντά η Σερ, προσθέτοντας όμως πως αμφότεροι είναι ενήλικοι και κυρίως πως «ο έρως δεν ξέρει μαθηματικά». 

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της μια γυμνόστηθη φωτογραφία του Αλεξάντερ γράφοντας «Φαινομενικά αυτό φαίνεται παράξενο (ακόμα και σε μένα). Ο Α.Ε λέει πως ο έρωτας δεν ξέρει μαθηματικά». 

 

 


Μάλιστα, σε follower που ρώτησε τι θαυμάζει σ'αυτόν, η Σερ απάντησε «είναι ευγενικός, έξυπνος, ξεκαρδιστικός... και φιλιόμαστε σαν έφηβοι». 

Οι δύο τους φέρεται να γνωρίστηκαν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας - που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. 

Έκτοτε, έχουν θεαθεί πολλές φορές μαζί σε κοινές τους εξόδους. 

Σε περασμένη της ανάρτηση, η Σερ αποκάλυψε πως γνώρισε τον Αλεξάντερ -που έχει έναν τρίχρονο γιο με την πρώην του σύντροφο, Άμπερ Ρόουζ- στην οικογένειά της και πως ο 36χρονος «την έχει σα βασίλισσα».