Απεργία την Πρωτομαγιά

Συντριβή ελικοπτέρου στη Νορβηγία- Επέβαιναν τουλάχιστον 14 άτομα

Συντριβή ελικοπτέρου στη Νορβηγία- Επέβαιναν τουλάχιστον 14 άτομα Facebook Twitter
0

Συντριβή ελικοπτέρου σε μικρό νησί στα ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας, μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι TV 2 News.

Σύμφωνα με το Reuters, στο ελικόπτερο επέβαιναν τουλάχιστον 14 άτομα. Αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να βρίσκονται στη θάλασσα, ενώ το ελικόπτερο κατέπεσε σε μικρό νησί που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Αναφέρουν πως αόυσαν μια έκρηξη και μετά είδαν καπνό στο σημείο της συντριβής. Συντρίμμια του ελικοπτέρου φαίνονται επίσης στη θάλασσα.


Η συντριβή έγινε κοντά στην πόλη Bergen, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, όπου και η κίνηση των ελικοπτέρων είναι πολύ συχνό φαινόμενο καθώς πετούν από και προς πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή. 

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων είναι συγκεγχυμένες. Διασωστικές λέμβοι και ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο, σύμφωνα με Κέντρο Διάσωσης της χώρας. 

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ