LIVE!

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν σήμερα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αρμπίλ μιλώντας σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Ο κυβερνήτης Ναουζάντ Χάντι είπε στο κανάλι Rudaw TV ότι 14 από τα θύματα δεν κατάγονται από την περιοχή, όμως δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την εθνικότητά τους.


Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τον Χάντι, οι αρχές υποθέτουν ότι οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα.


Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Capitol Hotel διευκρίνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σαλόνι μασάζ, στο διπλανό κτίριο. Ορισμένα από τα θύματα κατάγονταν από τις Φιλιππίνες.


Πολλοί ξένοι πήγαν να εργαστούν στο Κουρδιστάν μετά το 2003, όταν η οικονομία της περιοχής άκμασε χάρη στις εξαγωγές πετρελαίου.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM