Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν σήμερα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αρμπίλ μιλώντας σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Ο κυβερνήτης Ναουζάντ Χάντι είπε στο κανάλι Rudaw TV ότι 14 από τα θύματα δεν κατάγονται από την περιοχή, όμως δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την εθνικότητά τους.


Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τον Χάντι, οι αρχές υποθέτουν ότι οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα.


Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Capitol Hotel διευκρίνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σαλόνι μασάζ, στο διπλανό κτίριο. Ορισμένα από τα θύματα κατάγονταν από τις Φιλιππίνες.


Πολλοί ξένοι πήγαν να εργαστούν στο Κουρδιστάν μετά το 2003, όταν η οικονομία της περιοχής άκμασε χάρη στις εξαγωγές πετρελαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CLAVICULAR ΗΠΑ STREAMER INFLUENCER

Διεθνή / Συνελήφθη ο αμφιλεγόμενος streamer «Clavicular» για καβγά που φέρεται να οργάνωσε

Οι αρχές κατηγορούν τον streamer ότι υποκίνησε συμπλοκή μεταξύ δύο γυναικών και δημοσίευσε το βίντεο, ενώ εξετάζεται ξεχωριστά η συμμετοχή του σε περιστατικό πυροβολισμού αλιγάτορα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Τα κράτη του Κόλπου προειδοποιούν για την αυξανόμενη απειλή από φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές και δίκτυα έμμεσων συμμάχων

Σε κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις στο έδαφός τους
THE LIFO TEAM