Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν σήμερα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αρμπίλ μιλώντας σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Ο κυβερνήτης Ναουζάντ Χάντι είπε στο κανάλι Rudaw TV ότι 14 από τα θύματα δεν κατάγονται από την περιοχή, όμως δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την εθνικότητά τους.


Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τον Χάντι, οι αρχές υποθέτουν ότι οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα.


Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Capitol Hotel διευκρίνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σαλόνι μασάζ, στο διπλανό κτίριο. Ορισμένα από τα θύματα κατάγονταν από τις Φιλιππίνες.


Πολλοί ξένοι πήγαν να εργαστούν στο Κουρδιστάν μετά το 2003, όταν η οικονομία της περιοχής άκμασε χάρη στις εξαγωγές πετρελαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM