Εκρήξεις και στο εβραϊκό παντοπωλείο

Εκρήξεις και στο εβραϊκό παντοπωλείο Facebook Twitter
0

Εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγη ώρα και στο εβραϊκό παντοπωλείο όπου ένοπλος κρατά 6 ομήρους, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά. Ο ένοπλος είχε απειλήσει να σκοτώσει τους ομήρους αν οι αστυνομικοί δεν αφήσουν να φύγουν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στα γραφεία του γαλλικού σατιρικού περιοδικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε παράλληλα με αυτή στο κτίριο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι δυο δράστες της επίθεσης στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό. Γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά ενώ σώθηκαν πολλοί όμηροι στο παντοπωλείο και ο όμηρος των δραστών στο Charlie Hebdo. Σύμφωνα με τη Le Monde, νεκρός είναι και ο δράστης της ομηρίας στο παντοπωλείο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM