Πούτιν: Δεν συμφωνήσαμε σε κατάπαυση του πυρός

Πούτιν: Δεν συμφωνήσαμε σε κατάπαυση του πυρός Facebook Twitter
1

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ουκρανίας περί συμφωνίας με τον Πούτιν για διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο έσπευσε να προχωρήσει σε διάψευση.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε σύμφωνα με το πρακτορείο RIA, ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν, καθώς όπως είπε η Ρωσία δεν συμμετέχει στην ουκρανική σύρραξη.

Ο Πεσκόφ επιβεβαίωσε σύμφωνα με το Interfax,  ότι Πούτιν και Ποροσέκνο είχαν τηλεφωνική συνομιλία και συμφώνησαν σε μεγάλο βαθμό σχετικά με «αυτό που χρειάζεται να γίνει» για τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά εδώ δε μας είχαν ζαλίσει τα πουτινικά φερέφωνα και οι ρωσοτσολιάδες ότι ο Πούτιν δεν έχει καμμιά σχέση;Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε το σωστό όρο λοιπόν, επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αντί του "αθώου" Ουκρανική κρίση.