Πούτιν: Δεν συμφωνήσαμε σε κατάπαυση του πυρός

Πούτιν: Δεν συμφωνήσαμε σε κατάπαυση του πυρός Facebook Twitter
1

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ουκρανίας περί συμφωνίας με τον Πούτιν για διαρκή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο έσπευσε να προχωρήσει σε διάψευση.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε σύμφωνα με το πρακτορείο RIA, ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν, καθώς όπως είπε η Ρωσία δεν συμμετέχει στην ουκρανική σύρραξη.

Ο Πεσκόφ επιβεβαίωσε σύμφωνα με το Interfax,  ότι Πούτιν και Ποροσέκνο είχαν τηλεφωνική συνομιλία και συμφώνησαν σε μεγάλο βαθμό σχετικά με «αυτό που χρειάζεται να γίνει» για τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά εδώ δε μας είχαν ζαλίσει τα πουτινικά φερέφωνα και οι ρωσοτσολιάδες ότι ο Πούτιν δεν έχει καμμιά σχέση;Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε το σωστό όρο λοιπόν, επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αντί του "αθώου" Ουκρανική κρίση.