Άνδρας με τεχνητό πέος έγινε πατέρας

Άνδρας με τεχνητό πέος έγινε πατέρας Facebook Twitter
4

 

Άνδρας με τεχνητό πέος έγινε πατέρας Facebook Twitter

Ένας άνδρας από το Μισισιπή έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να τεκνοποιήσει με τεχνητό πέος.

Ο 30χρονος Mike Moore, είχε υποστεί μόλυνση στο πέος του κατά τη διάρκεια περιτομής, όταν ήταν 7 ετών, με συνέπεια οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το όργανο του.

Πριν από επτά χρόνια ο θείος του 30χρονου -που ήδη είχε κάνει τρεις αποτυχημένες απόπειρες ανάπλασης του πέους,- είδε ένα ντοκιμαντέρ για το έργο του πλαστικού χειρουργού Δρ Gordon Lee, του Stanford Medical Center και του είπε να αποταθεί σε αυτόν.

H ανάπλαση έγινε με ιστό από τον μηρό και αυτή τη φορά η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη, τόσο μάλιστα ώστε ο Μούρ να καταφέρει να γίνει πατέρας ενός αγοριού που ονόμασε Μέμφις.

«Η ιστορία του είναι, εξ όσων γνωρίζω, η πρώτη στον κόσμο για άνδρα με ανακατασκευασμένο πέος που κατάφερε να γίνει πατέρας», δήλωσε ο Δρ. Λί, σύμφωνα με την New York Daily News.  

Το ζευγάρι σχεδιάζει τώρα να κάνει και δεύτερο παιδί.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΝΑΡΚΕΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι είδους νάρκες έχει τοποθετήσει το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ και πώς θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να τις απομακρύνουν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ναρκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για το άνοιγμα των Στενών, όμως η αποναρκοθέτηση είναι μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία: 162 συλλήψεις μετά από αναρτήσεις που εξυμνούσαν την τραγωδία

Μαζικές συλλήψεις στην Τουρκία ακολούθησαν τις αιματηρές επιθέσεις σε σχολεία, μετά από αναρτήσεις στα social media που φέρεται να εξυμνούσαν τα περιστατικά και προκάλεσαν έντονη ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια
THE LIFO TEAM