Γυναίκα "κόλλησε" στις τουαλέτες καταστήματος για μία ώρα

Γυναίκα "κόλλησε" στις τουαλέτες καταστήματος για μία ώρα Facebook Twitter
5

Η Illyana De La Keur αισθάνεται πόνο και ντροπή. Φαίνεται πως έπεσε θύμα μιας φάρσας στις τουαλέτες καταστήματος με είδη για το σπίτι στη Georgia των ΗΠΑ. Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κόλλα στις γυναικείες τουαλέτες με αποτέλεσμα να "κολλήσει" για πάνω από μια ώρα.

"Είμαι μεγάλη γυναίκα και δεν μπορώ καν να σταθώ όρθια. Είχα κολλήσει στην τουαλέτα για περισσότερο από μια ώρα".

Το Associated Press αναφέρει ότι ο πόνος της γυναίκας δεν ήταν μόνο σωματικός, αλλά και ψυχικός καθώς αναγκάστηκε να υποστεί την ιδιαίτερα επώδυνη επέμβαση αφαίρεσης του καπακιού της τουαλέτας που πήρε τουλάχιστον μια ώρα, εκεί ακριβώς στο σημείο από τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με μετέφεραν σε νοσοκομείο και να την αφαιρέσει ένας γιατρός", αναρωτιέται.

 

Ο διευθυντής του καταστήματος βρήκε στην τουαλέτα μια σακούλα που περιείχε μια κόλλα Loctite G02, μιας πολύ δυνατής, αδιάβροχης κόλλας. Όμως σε μια περίεργη τροπή της ιστορίας, η τοπική αστυνομία που ερεύνησε το γεγονός λέει τώρα ότι πολύ πιθανόν ολόκληρο το περιστατικό να το σκηνοθέτησε η ίδια η γυναίκα. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα δεν δείχνει κανέναν άλλο να έχει μπει στις τουαλέτες πριν, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν από την υποτιθέμενη φάρσα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τι να πει κανεις; Εγω παλι, ποτε δεν καταλαβα πως μπορουν και καθονται κανονικα σε δημοσιες τουαλετες. Και βαζουν και τα μικρα παιδια τους να καθησουν. Πως ειναι δυνατον; Δε σιχαινονται; Ελεοοοοοοος!!!
Μετά από λίγο καιρό στο εξωτερικό έχω καταλήξει στο ότι μάλλον οι Έλληνες είμαστε αρκετά πιο σιχασιάρηδες από άλλους λαούς.. Οπότε ίσως αντίστοιχα αυτοί θεωρούν εμάς υπερβολικούς.