Η Illyana De La Keur αισθάνεται πόνο και ντροπή. Φαίνεται πως έπεσε θύμα μιας φάρσας στις τουαλέτες καταστήματος με είδη για το σπίτι στη Georgia των ΗΠΑ. Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κόλλα στις γυναικείες τουαλέτες με αποτέλεσμα να "κολλήσει" για πάνω από μια ώρα.

 

"Είμαι μεγάλη γυναίκα και δεν μπορώ καν να σταθώ όρθια. Είχα κολλήσει στην τουαλέτα για περισσότερο από μια ώρα".

 

Το Associated Press αναφέρει ότι ο πόνος της γυναίκας δεν ήταν μόνο σωματικός, αλλά και ψυχικός καθώς αναγκάστηκε να υποστεί την ιδιαίτερα επώδυνη επέμβαση αφαίρεσης του καπακιού της τουαλέτας που πήρε τουλάχιστον μια ώρα, εκεί ακριβώς στο σημείο από τους νοσοκόμους των πρώτων βοηθειών. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με μετέφεραν σε νοσοκομείο και να την αφαιρέσει ένας γιατρός", αναρωτιέται.

 

 

 

Ο διευθυντής του καταστήματος βρήκε στην τουαλέτα μια σακούλα που περιείχε μια κόλλα Loctite G02, μιας πολύ δυνατής, αδιάβροχης κόλλας. Όμως σε μια περίεργη τροπή της ιστορίας, η τοπική αστυνομία που ερεύνησε το γεγονός λέει τώρα ότι πολύ πιθανόν ολόκληρο το περιστατικό να το σκηνοθέτησε η ίδια η γυναίκα. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα δεν δείχνει κανέναν άλλο να έχει μπει στις τουαλέτες πριν, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν από την υποτιθέμενη φάρσα.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr