Πρίτζκερ: Κινδυνεύει το εμπόριο από το shutdown

Πρίτζκερ: Κινδυνεύει το εμπόριο από το shutdown Facebook Twitter
0

Η αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, εξαιτίας μη ασυμφωνίας Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών να ψηφίσουν προϋπολογισμό, «δεν είναι καλή για την οικονομία», τόνισε σήμερα η αμερικανίδα υπουργός Εμπορίου Πένι Πρίτζκερ.

Τη δήλωση έκανε λίγο πριν από τη σύνοδο του Φόρουμ για την Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού (APEC), το οποίο ξεκινά αύριο στο Μπαλί.

Το shutdown «επηρεάζει τις εμπορικές δραστηριότητες και την ικανότητα των επιχειρήσεων και των αγορών να προσλαμβάνουν πληροφορίες», συμπλήρωσε η Πρίτζκερ που κατέληξε «ευελπιστώ, λοιπόν, πως θα βρεθεί λύση.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM