Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη η ακτιβίστρια Έριν Μπρόκοβιτς. Η σύλληψη έγινε στο Λας Βέγκας για οδήγηση σκάφους σε λίμνη, όταν ένας λιμενοφύλακας παρατήρησε ότι η Μπρόκοβιτς δυσκολευόταν να δέσει το σκάφος της στην αποβάθρα. Ο λιμενοφύλακας υπέβαλε την 52χρονη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ διπλάσιο του 0,8 που είναι το ανώτατο όριο.

 

Η ίδια εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη λύπη της και υποστηρίζει ότι δεν οδήγησε το σκάφος στα ανοιχτά αλλά προσπάθησε να το μετακινήσει ενώ παραδέχτηκε το λάθος της, λέγοντας ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Υποστήριξε ότι ήπιε δυο ποτά αλλά δεν είχε φάει τίποτα και ήταν όλη την ημέρα στον ήλιο και αυτό είχε μεγαλύτερες συνέπειες στη νηφαλιότητά της από ό,τι περίμενε. Τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο 1.000-2.000 δολαρίων.

 

Η Μπρόκοβιτς, έγινε γνωστή από το δικαστικό αγώνα εναντίον της αμερικανικής εταιρίας Pacific Gas and Electric Company (PG&E) σχετικά με τη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα στην πόλη Χίνκλεϊ. H ιστορία της είχε μεταφερθεί και στο σινεμά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr