Την επιστροφή στις δικαστικές αίθουσες επιδιώκει ο Ο. Τζέι Σίμπσον

Την επιστροφή στις δικαστικές αίθουσες επιδιώκει ο Ο. Τζέι Σίμπσον Facebook Twitter
0

Τη διεξαγωγή νέας δίκης διεκδικεί ο Ο. Τζέι Σίμπσον που εκτίει ποινή φυλάκισης 33 ετών για ένοπλη ληστεία.

Ο πρώην θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου υποστηρίζει πως ο προηγούμενος δικηγόρος του δεν τον υπερασπίστηκε σωστά και ότι του απέκρυψε γεγονότα.

Εκτός από την καριέρα του στον αθλητισμό, ο Σίμπσον έχει γίνει γνωστός και από την πολύκροτη υπόθεση για τη δολοφονία της συζύγου του και του φίλου της.

Στη δίκη της υπόθεσης αυτής, που έγινε το 1995 και προβλήθηκε ευρέως από την τηλεόραση, ο αθλητής αθωώθηκε.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Διεθνή / ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση καθώς η κυβέρνηση Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η έρευνα θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη
THE LIFO TEAM