Χρήστης του Twitter (καθώς και του ΥοuTube και άλλων δικτύων κοινωνικής δικτύωσης) ήταν ο καταζητούμενος Τσετσένος βομβιστής της Βοστώνης, ο οποίος, μάλιστα, τουίταρε τόσο την ημέρα της επίθεσης, όσο και τις ημέρες που ακολούθησαν.

 

Ωρες μετά την αιματηρή επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης ο καταζητούμενος 19χρονος Τσετσένος τουίταρε τους εξής στίχους του Jay-Z: «Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης, ανθρωποι μείνετε ασφαλείς».

 

Ο 19χρονος συνέχισε να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Twitter και τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά μένουν σιωπηλοί και υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την αλήθεια, αλλά δεν ακούμε τους επειδή είναι η μειοψηφία».

 

Την ίδια ημέρα τουίταρε και κάποιους στίχους του Εμινεμ: «Σήμερα όλοι προσπαθούν να μιλήσουν, προσπαθούν κάτι να πουν, αλλά τίποτα δεν βγαίνει από τα χείλη τους. Απλά ένα μάτσο ασυναρτησίες».

 

Μάλιστα, ο βομβιστής της Βοστώνης σχολιάσε και την ανάρτηση ενός άλλου χρήστη του δικτύου ο οποίος είχε ανεβάσει της φωτογραφία μιας νεκρής της επίθεσης με τον φίλο της σκυμμένο από πάνω της: «Ψεύτικη ιστορία» σχολίασε.

 

Αίσθηση προκαλεί και ένα tweet που έκανε την Τετάρτη: «Είμαι ένας τύπος χωρίς στρες».

 

Τελευταία φορά φαίνεται να χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter την Πέμπτη, όταν και έκανε retweet την από το Μουφτή Ισμαήλ Mεν, τον οποίο ο καταζητούμενος βομβιστής της Βοστώνης χαρακτήριζει ως «μουσουλμάνο λόγιο».

 

«Η στάση σας μπορεί να αναδείξει την ομορφιά σας ανεξάρτητα με το πόσο εμφανίσημος είστε ή μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά σας, καθιστώντας σας εξιολάτρευτο».

 

Ο 19χρονος Ντζοκχάρ Τσαρνάεφ δεν δίνει κανένα στοιχείο για τον εαυτό του στο Twitter. Στο προφίλ του υπάρχει αναρτημένη μόνο η φράση: «Salam aleikum».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr