Ελβετία: Αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα πρόσφυγα σε κέντρο φιλοξενείας

Ελβετία: Αστυνομικός πυροβόλησε θανάσιμα πρόσφυγα σε κέντρο φιλοξενείας Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Ένας πρόσφυγας πυροβολήθηκε θανάσιμα σήμερα από την αστυνομία στην Ελβετία, αφού προηγουμένως επιτέθηκε με μαχαίρια κατά δύο άλλων προσφύγων που είχαν αιτηθεί άσυλο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.


Η αστυνομία στην πόλη Μπρισάγκο που βρίσκεται στο ελβετικό ιταλόφωνο καντόνι Τιτσίνο, δήλωσε ότι κλήθηκε να σπεύσει σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων μετά από αναφορά για διαπληκτισμό, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα.


Οι αστυνομικοί συνόδευσαν δύο άτομα που είχαν αιτηθεί άσυλο μέσα στο κτίριο, όπου είχαν βρει καταφύγιο, αφού τους απείλησε ένας άντρας με δύο μαχαίρια.


Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά αστυνομικού της τοπικής αστυνομίας του καντονιού, στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων όσων βρίσκονταν εκεί, ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η τοπική αστυνομία.


Παρά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο άντρας υπέκυψε στα τραύματά του, στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, ενώ δεν έχει γνωστή η εθνικότητά του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM