ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν παίρνει μέρος σε ασκήσεις, πυροβολεί με απόλυτη ευστοχία και στα ρεπό του τραγουδά

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν παίρνει μέρος σε ασκήσεις, πυροβολεί με απόλυτη ευστοχία και στα ρεπό του τραγουδά Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν δεν φοράει απλώς τα χακί και παρακολουθεί ασκήσεις από μακρυά αλλά, όταν χρειάζεται (και έχει κέφια) αποδεικνύει την στρατιωτική του αξία, θυμίζοντας ήρωα του Χόλιγουντ.

Σε επίσκεψη του σε στρατιωτική βάση, ο Gurbanguly Berdimuhamedov, ο οποίος είναι επίσης ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, έριξε βολές με το όπλο, και πέταξε μαχαίρια σε στόχους, πάντοτε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας άφωνους τους στρατιώτες του.

Συχνά, πάντως, δεν παραλείπει να δείξει ότι εκτός από σκληρός πολεμιστής είναι και καλλιτεχνικά ευαίσθητος, όπως σε παλιότερη επίσκεψη του σε στρατιωτική βάση.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Τουρκμενιστάν , ο πρόεδρος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη στρατιωτική δεινότητά του με ένα αυτόματο όπλο μπροστά από το προσωπικό ασφαλείας.

Στην επίσημη έκθεση για τα «κατορθώματα» αναφέρεται το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας που είχε ενώ στο βίντεο που ανέβασε ο στρατός στο YouΤube έχουν προστεθεί και κομμάτια από την ταινία «Commando» του Arnold Schwarzenegger, του 1985.

 
 

Με πληροφορίες από rt.com

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΥΛΛΗΨΗ

Διεθνή / Ο Μαμντάνι εξετάζει το ενδεχόμενο σύλληψης του Νετανιάχου εάν επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη

«Είναι ένας εγκληματίας πολέμου», τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην πόλη και το ενδεχόμενο να παραστεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Διεθνή / Γερμανία: Παραιτείται ο επικεφαλής της Κ.Ο. του CDU επειδή απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα

Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στη Γερμανία, μια πολιτική την οποία ο ίδιος ο Γιενς Σπαν αρνήθηκε να «χαλαρώσει» όταν ήταν υπουργός Υγείας το 2020 - Μεγάλη ένταση στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα
THE LIFO TEAM
Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητούσε «διάλογο» και πόσταρε φωτογραφία κάτω από τη φούστα τρανς γυναίκας

Διεθνή / Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ζητούσε «διάλογο» και πόσταρε φωτογραφία κάτω από τη φούστα τρανς γυναίκας

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δέχεται ξανά κριτική, αυτή τη φορά επειδή ανάρτησε φωτογραφία τρανς συγγραφέα τραβηγμένη από χαμηλή γωνία, ενώ απαιτούσε δημόσια να συζητήσουν.
THE LIFO TEAM