Πανικός για χιλιάδες νύφες στις ΗΠΑ από οίκο νυφικών που χρεοκόπησε

Πανικός για χιλιάδες νύφες στις ΗΠΑ από οίκο νυφικών που χρεοκόπησε Facebook Twitter
0

Χιλιάδες αμερικανίδες νύφες βρίσκονται σε πανικό μετά την αιφνίδια υποβολή πτώχευσης από τον οίκο νυφικών Alfred Angelo.


Η εταιρεία έκλεισε τα 60 καταστήματά της  χωρίς καμιά προειδοποίηση ενώ προμήθευε επίσης φορέματα σε 1.400 άλλα καταστήματα στις ΗΠΑ.

Σε δήλωση στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την "ταλαιπωρία και τις δυσκολίες" που προκλήθηκαν. Ανακοίνωσε επίσης πως θα υπάρξει ενημέρωση για τις παραγγελίες  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το κλείσιμο των καταστημάτων του δημοφιλούς κατασκευαστή νυφικών προκάλεσε ανησυχία και απογοήτευση ενώ βίντεο δείχνουν γυναίκες να σπεύδουν έξω από καταστήματα και μάταια να προσπαθούν να μάθουν τι έγινε με τα νυφικά τους για τα οποία έχουν ήδη πληρώσει ή έχουν δώσει προκαταβολές.

Τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο που διαχειρίζεται την πτώχευση του οίκου είναι πάνω από 7000 μέσα σε δύο μέρες ενώ ήδη κάποιες γυναίκες που έχουν παντρευτεί προσφέρουν μέσα από τα social media τα νυφικά τους στις μελλόνυμφες που αν και σε λίγες μέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν έχουν το πολυπόθητο φόρεμα.

 
 



Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ