NBC: Και ρώσος πρώην κατάσκοπος συμμετείχε στη συνάντηση του γιου Τραμπ με ρωσίδα δικηγόρο

NBC: Και ρώσος πρώην κατάσκοπος συμμετείχε στη συνάντηση του γιου Τραμπ με ρωσίδα δικηγόρο Facebook Twitter
0

Στη συνάντηση που είχε ο γιος του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, με μια ρωσίδα δικηγόρο τον Ιούνιο του 2016, συμμετείχε επίσης ένας ρωσο-αμερικανός λομπίστας ο οποίος ήταν πρώην αξιωματικός της σοβιετικής αντικατασκοπείας, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.


Το NBC δεν κατονόμασε τον πρώην κατάσκοπο, ο οποίος, όπως ανέφερε το δίκτυο, αρνήθηκε ότι διατηρεί οποιεσδήποτε σχέσεις σήμερα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει πει ότι συναντήθηκε με μια ρωσίδα δικηγόρο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ το 2016, η οποία όπως του είχαν πει μπορεί να είχε επιβαρυντικές πληροφορίες για την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM