Περισσότερες από τις μισές τίγρεις του πλανήτη ζουν και αναπαράγονται στην Ινδία, όμως τα ορυχεία γαιάνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για τα ζώα αυτά. Η Greenpeace απαιτεί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την αναστολή των διαδικασιών για την εξουσιοδότηση νέων ορυχείων.
Η πρωτόγνωρη αύξηση των ορυχείων γαιάνθρακα, σε συνδυασμό με την ανέγερση εργοστασίων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τα τελευταία χρόνια, έχουν θέσει πολλά είδη ζώων σε κίνδυνο.
Όπως αναφέρει η Greenpeace, τα ορυχεία γαιάνθρακα έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τις τίγρεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει προσπαθήσει επί πολλές δεκαετίες να προστατεύσει τον αριθμό των τίγρεων από τη λαθροθηρία.
Διεθνή /
Οι τίγρεις της Ινδίας απειλούνται από τα αυξανόμενα ορυχεία γαιάνθρακα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Ο Γιουσέιν Μπολτ παραδέχεται: «Ανεβαίνω σκάλες και λαχανιάζω»

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Κερκ: Tο σημείωμα του Ρόμπινσον και οι αντιδράσεις των γονιών του

Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το ChatGPT – Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μελέτη

Δράμα: Στη δημοσιότητα βίντεο του πεζοπόρου που πέθανε μετά από επίθεση αρκούδας

σχόλια