Απεργία την Πρωτομαγιά

Πούτιν: Δεν έχουμε ανάμειξη στην απόλυση Κόμεϊ - Ο Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του

Πούτιν: Δεν έχουμε ανάμειξη στην απόλυση Κόμεϊ - Ο Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του Facebook Twitter
0

Η Μόσχα δεν είχε καμία ανάμειξη στην αποπομπή του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, δήλωσε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ακόμα, σημείωσε πως η αιφνιδιαστική απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να απολύσει τον επικεφαλής της υπηρεσίας που ερευνά τις πιθανές σχέσεις μεταξύ του περιβάλλοντος του αμερικανού προέδρου και της Ρωσίας στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις Μόσχας - Ουάσιγκτον.


«Δεν θα έχει καμία επίπτωση. Η ερώτησή σας μου ακούγεται πολύ αστεία. Μην θυμώνετε μαζί μου. Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτή την υπόθεση», τόνισε ο Πούτιν σε σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, από την ρωσική πόλη Σότσι, απαντώντας σε ερώτηση για το πως η απόλυση του Κόμεϊ θα επηρεάσει τις διμερείς σχέσεις.


«Ο πρόεδρος Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με τον νόμο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ», δήλωσε επίσης ο ρώσος πρόεδρος.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ