ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βίντεο καταγράφει την στιγμή που μια εξαγριωμένη ζέβρα επιτίθεται σε φύλακα ζωολογικού κήπου στην Κίνα

Βίντεο καταγράφει την στιγμή που μια εξαγριωμένη ζέβρα επιτίθεται σε φύλακα ζωολογικού κήπου στην Κίνα Facebook Twitter
0

Μετά τον θάνατο ενός άντρα που μπήκε στην περίφραξη ενός πάρκου άγριων ζώων στην Κίνα με αποτέλεσμα να τον κατασπαράξουν οι τίγρεις και να πεθάνει, ένα νέο παρόμοιο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι μια ζέβρα και ένας φύλακας. 

Το νέο βίντεο καταγράφει την στιγμή που ένας φύλακας ζωολογικού κήπου, πάλι στην Κίνα, δέχεται βίαιη επίθεση από μια εξαγριωμένη ζέβρα.

Στα πλάνα φαίνεται η ζέβρα να ποδοπατά στην αρχή τον φύλακα και στη συνέχεια να τον σέρνει από το χέρι για αρκετά μέτρα στον περιφραγμένο χώρο. Ένας συνάδελφος του άντρα προσπαθεί μάταια να τον σώσει, κυνηγώντας τη ζέβρα με ένα μεγάλο ξύλο προκειμένου να τη φοβίσει για να τον αφήσει ελεύθερο. Ωστόσο η ζέβρα συνεχίζει να σέρνει τον φύλακα, αφού τον έχει πρώτα τραβήξει μακριά από από τους θάμνους. 

Επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο ακούγονται στο βίντεο να ουρλιάζουν. Ο φύλακας τελικά κατάφερε να διαφύγει ζωντανός, έχοντας υποστεί ωστόσο σοβαρά τραύματα στα χέρια. 

Δείτε το βίντεο:

* Με πληροφορίες από Daily Mail

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ