23χρονη Ολλανδή βούτηξε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα στα 92 μέτρα

23χρονη Ολλανδή βούτηξε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα στα 92 μέτρα Facebook Twitter
0

Μια 23χρονη Ολλανδή είναι η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κατάδυσης, αφού κατάφερε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα να φτάσει στα 92 μέτρα βάθος, σε 3 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του DeepSea Challenge.

                                                  

Πρόκειται για την Ζανίν Γκρασμάγιερ, η οποία είχε μάλιστα το 2013 στην Καλαμάτα καταφέρει να κατέβει στα 90 μέτρα, σπάζοντας και πάλι το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Για να προετοιμαστώ για τη βουτιά αυτή "βούτηξα" πολύ βαθιά μέσα στο μυαλό μου, και το απομόνωσα από καθετί ώστε να είμαι χαλαρή. Κατάλαβα ότι πέτυχα το παγκόσμιο ρεκόρ 10 μέτρα πριν φτάσω στην επιφάνεια της θάλασσας» δήλωσε η 23χρονη.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΚΛΑΝΤ ΧΑΒΙΕΡ ΜΙΛΕΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Μιλέι για Φώκλαντ: «Είναι αργεντίνικα – Δεν υπάρχει καμία συζήτηση» – Χτίζει ναυτική βάση απέναντι από τα νησιά

Η κίνηση Μιλέι έρχεται μετά τις δηλώσεις Τραμπ ότι οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται κοίτασμα 1,7 δισ. βαρελιών πετρελαίου γύρω από τα νησιά
THE LIFO TEAM
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Διεθνή / Η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου βάζει τους χρήστες να συλλαμβάνουν μετανάστες και να χτίζουν το τείχος

Ο Λευκός Οίκος λάνσαρε παιχνίδια - Σε ένα από αυτά οι χρήστες στοιβάζουν τούβλα για να «κρατήσουν τη γραμμή» απέναντι σε μια «πολιορκία ζόμπι στα σύνορα»
THE LIFO TEAM