23χρονη Ολλανδή βούτηξε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα στα 92 μέτρα

23χρονη Ολλανδή βούτηξε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα στα 92 μέτρα Facebook Twitter
0

Μια 23χρονη Ολλανδή είναι η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κατάδυσης, αφού κατάφερε με μια ανάσα και χωρίς βατραχοπέδιλα να φτάσει στα 92 μέτρα βάθος, σε 3 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του DeepSea Challenge.

                                                  

Πρόκειται για την Ζανίν Γκρασμάγιερ, η οποία είχε μάλιστα το 2013 στην Καλαμάτα καταφέρει να κατέβει στα 90 μέτρα, σπάζοντας και πάλι το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Για να προετοιμαστώ για τη βουτιά αυτή "βούτηξα" πολύ βαθιά μέσα στο μυαλό μου, και το απομόνωσα από καθετί ώστε να είμαι χαλαρή. Κατάλαβα ότι πέτυχα το παγκόσμιο ρεκόρ 10 μέτρα πριν φτάσω στην επιφάνεια της θάλασσας» δήλωσε η 23χρονη.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM