Απεργία την Πρωτομαγιά

Σοβαρό ατύχημα για Έλληνα οδηγό αγώνων στην Πορτογαλία

Τρομακτικό ατύχημα για Ελληνα οδηγό αγώνων Facebook Twitter
0

Ένα σοβαρό ατύχημα στον έκτο γύρο του αγώνα του European Le Mans Series (ELMS), στην Πορτογαλία, είχε ο Ανδρέας Λασκαράτος, χωρίς υτυχώς να υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Όλα συνέβησαν όταν ο Μέμο Ρόχας στο #30 LMP2 της Duqueine έχασε το ελαστικό στην ταχύτατη έξοδο από την τελευταία στροφή. Πίσω από το LMP2 του Ρόχας που έκανε περιστροφές ακολουθούσε ένα ακόμα πρωτότυπο και στη συνέχεια αυτό του Ανδρέα Λασκαράτου.

Το πρώτο κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το #30, όμως όχι ο Λασκαράτος. Η Ligier καταστράφηκε, όμως ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, χάρη στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα, δήλωσε ότι το λάθος ήταν δικό του και ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη της ομάδας του για την εγκατάλειψη.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ