Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Ολυμπιακός θα προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός θα προτείνει ανανέωση συμβολαίου στον Μήτρογλου Facebook Twitter
0

Οι σειρήνες των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού για τον Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να έχουν θορυβήσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον 25χρονο επιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή ενός συνόρων.

Ο Ολυμπιακός θα προτείνει στον σταρ της φετινής σεζόν ανανέωση συμβολαίου με το οποίο οι απολαβές του θα φθάνουν το 1 εκατ., αλλά και η ρήτρα του θα διπλασιαστεί από 8 εκατ. που είναι τώρα θα πάει στα 15. 

Αυτή τη στιγμή, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου είναι το πιο καυτό όνομα του Ολυμπιακού, βρίσκεται στην 6η θέση στη λίστα των υψηλότερων συμβολαίων μετά τους Σαβιόλα, Μασάντο, Βάις, Ντομίνγκες, Παπαδόπουλο. Οι ετήσιες αποδοχές του Μήτρογλου αυτή τη στιγμή είναι στις 650.000 ευρώ. Πάντως ο διεθνής επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι  όποια προσφορά και αν δεχθεί από το εξωτερικό πρέπει να συναινέσει και ο Ολυμπιακός.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ