ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H Pepsi Σουηδίας ζήτησε συγγνώμη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

H Pepsi Σουηδίας ζήτησε συγγνώμη από τον Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
1

Η Pepsi της Σουηδίας είχε δημοσιεύσει στη σελίδα της στο facebook μια σειρά με φωτογραφίες από κούκλα - ομοίωμα του Πορτογάλου άσου στις οποίες φαίνεται να του έχουν κάνει "βουντού".

Οι εθνικές ομάδες της Σουηδίας και Πορτογαλίας αναμετρήθηκαν την Τρίτη το βράδυ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τους Πορτογάλους να νικούν τελικά και να είναι αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ρονάλντο δε, φαίνεται να μην επηρεάστηκε καθόλου από τα "βουντού" της Pepsi και σκόραρε τρία γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση με 3-2 μέσα στη Σουηδία.

Οι φωτογραφίες όμως δεν άρεσαν καθόλου στους Πορτογάλους. Πάνω από 40.000 συγκεντρώθηκαν σε σελίδα του facebook με τίτλο "Μην πιείτε ποτέ ξανά Pepsi". Σήμερα η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Δεν θέλαμε να δώσουμε στο πνεύμα του ανταγωνισμού αρνητική οπτική. Λυπούμαστε που κάποιοι προσβλήθηκαν από τα posts μας και τα κατεβάσαμε αμέσως. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε όσους δυσαρεστήσαμε".

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια