Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίκτης της εβδομάδας για 5η φορά φέτος στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίκτης της εβδομάδας για 5η φορά φέτος στο NBA Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε τον πέμπτο φετινό τίτλο του κορυφαίου της εβδομάδας και όγδοο της καριέρας του στο ΝΒΑ. 

Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της Ανατολής για το διάστημα 21-27/1, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις και σε ρεκόρ 35-13.

Ο Giannis ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα με μέσο όρο 30.7 πόντους, 15.7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, σουτάροντας με 50.8% εντός παιδιάς και 44.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Στη Δύση τον αντίστοιχο τίτλο πήρε ο Πολ Τζορτζ, κρατώντας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αήττητους και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν, με μέσο όρο 31.5 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ