Απεργία την Πρωτομαγιά

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία Facebook Twitter
EPA
0

Τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου κατέκτησε, το Σάββατο στο Αμπού Ντάμπι, η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της στον τελικό της διοργάνωσης επί της οικοδέσποινας Αλ Αΐν, με 4-1.

Οι Μαδριλένοι έγιναν έτσι η πιο επιτυχημένη ομάδα του θεσμού, καθώς έφτασαν στους τέσσερις τίτλους και ξεπέρασαν τη μεγάλη αντίπαλό τους, Μπαρτσελόνα, με την οποία μετρούσαν ισάριθμα τρόπαια μέχρι χθες.

Παράλληλα οι «μερένχες» έγιναν η πρώτη ομάδα με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου. 

Ο τελικός είχε εξαρχής ξεκάθαρο φαβορί και αυτό ήταν η «βασίλισσα». Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε αρκετές ευκαιρίες με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Λούκας.

Η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι προηγήθηκε με γκολ των Μόντριτς (14΄), Γιορέντε (60΄) και Σέρχιο Ράμος (79΄).

Οι Άραβες μείωσαν στο 86΄, με τον Σιοτάνι να σημειώνει το «γκολ της τιμής» και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναντέρ, από προσπάθεια του Βινίσιους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 4-1.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ