Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το Nο 103 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από το Nο 103 της παγκόσμιας κατάταξης Facebook Twitter
EPA
1

Την ήττα γνώρισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά του Μετς, χάνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης έχασε από τον 28χρονο Ρικάρντας Μπεράνκις, που είναι το Νο 103.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 7-6(5) αλλά στη συνέχεια ο Λιθουανός πέτυχε την ανατροπή με 7-6(6) και 6-3.

Μάλιστα στο 2ο σετ ο Έλληνας άσος βρέθηκε να προηγείται 4-0 και 5-1 στο τάι-μπρέικ, αλλά τελικά έχασε.

Στα προημιτελικά ο Μπεράνκις θα αντιμετωπίσει τον 28χρονο Μολδαβό, Ράντου Άλμποτ (Νο 107), ο οποίος επίσης πέτυχε μια μίνι-έκπληξη, καθώς νίκησε με 6-3, 6-2 και απέκλεισε τον 26χρονο Ούγγρο Μάρτον Φούσκοβικς (Νο 43).

Ο Τσιτσιπάς που είχε περάσει bye στο δεύτερο γύρο του Όπεν ως Νο 2 του ταμπλό (με Νο 1 τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι) θα ξεκινήσει τώρα την περιοδεία του στην Ασία από το Shenzhen Open.

Αθλητισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Συμβαίνουν σε όλους αυτά.Ειδικά όταν είναι κανείς τόσο νέος.Εδώ ο Φέντερερ δεν πέρασε καν στα προημιτελικά του US Open, αφού αποκλείστηκε από το Νο 55 Μίλμαν.Σημασία έχει να συνεχίσει να αγωνίζεται, για να "θεραπεύσει" ό, τι εκείνος καλύτερα από όλους ξέρει.