Απεργία την Πρωτομαγιά

Αντιτρομοκρατικά μέτρα για το ντεμπούτο του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Αντιτρομοκρατικά μέτρα για το ντεμπούτο του Ρονάλντο στη Γιουβέντους Facebook Twitter
EPA
0

Αντιτρομοκρατικά μέτρα έχουν ήδη ληφθεί στην πόλη της Βερόνα, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει αύριο το απόγευμα, στο γήπεδο της Κιέβο, το ντεμπούτο του με την Γιουβέντους στην Serie A.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, εξαντλήθηκαν από νωρίς όλα τα εισιτήρια στο γήπεδο της Κιέβο και στη Βερόνα, έχουν ληφθεί ισχυρά μέτρα ασφάλειας, που θα ενισχυθούν από την ώρα της άφιξης της αποστολής της Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανταποκριτές από κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες θα βρεθούν στο γήπεδο Bendegodi, για το ντεμπούτο του Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ φίλαθλοι από κάθε μέρος του κόσμου θα κατακλύσουν τις κερκίδες.

Για την προστασία των Ιταλών φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων, οι αρχές αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ