Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο προπονητής της Αγγλίας στο Μουντιάλ που έκανε μόδα τα γιλέκα

Ο προπονητής της Αγγλίας στο Μουντιάλ που έκανε μόδα τα γιλέκα Facebook Twitter
0

Στιλιστικό είδωλο έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία ο προπονητής της ομάδας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ. 

Ο τεχνικός που κατάφερε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το μακρινό 1990, έχει αυξήσει τις πωλήσεις των γιλέκων στη χώρα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. 

Ο ίδιος είναι ο μοναδικός προπονητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φορά σε κάθε αγώνα γιλέκο. Η ξέφρενη πορεία των Άγγλων έχει ενθουσιάσει τους Βρετανούς, οι οποίοι φαίνεται πως αρχίζουν να βάζουν στην γκαρνταρόμπα τους το συγκεκριμένο ρούχο. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα στοιχεία, η εταιρεία που ντύνει την εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει αυξήσει τις πωλήσεις γιλέκων κατά 35%. 

Ο προπονητής της Αγγλίας στο Μουντιάλ που έκανε μόδα τα γιλέκα Facebook Twitter

Ακόμα και η διάσημη πλατφόρμα αναζήτησης ρούχων στην Αγγλία, Lyst, δήλωσε στο Harper's Bazzar που οι διαδικτυακές αναζητήσεις των εν λόγω ρούχων ανέβηκαν κατά 41%. 

Υπολογίζεται πως από την πρώτη νίκη στην ιστορία της Αγγλίας στα πέναλτι απέναντι στην Κολομβία και έπειτα, κάθε 12 λεπτά κατά μέσο όρο κάποιος ψάχνει για γιλέκο στο ίντερνετ. 

Όπως παραδέχεται ο Άγγλος σχεδιαστής ρούχων, Μαρκ Πάουελ, στο CNN, το γιλέκο προσδίδει πέραν της κομψότητας, δύναμη και σεβασμό στον προπονητή.

«Βλέπεις τους πιο πολλούς προπονητές να φοράνε στους αγώνες σακάκια ή πουκάμισα με σηκωμένα τα μανίκια. Μ' αυτόν λοιπόν τον τρόπο φαίνεται πολύ πιο κομψός. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για το ρούχο» προσθέτει ο ίδιος. 

Ο προπονητής της Αγγλίας στο Μουντιάλ που έκανε μόδα τα γιλέκα Facebook Twitter

Η φρενίτιδα με τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ και τα γιλέκα του έχει φτάσει μέχρι και στην τηλεόραση, με αρκετούς παρουσιαστές να εμφανίζονται στις εκπομπές τους ντυμένοι σαν τον προπονητή. 

Σήμερα, μάλιστα, που πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Αγγλίας και Κροατίας, οι Άγγλοι φίλαθλοι ετοιμάζονται για την «Τετάρτη του γιλέκου», όπως την έχουν ονομάσει. 

Και ενώ, λοιπόν, όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Άγγλοι φίλαθλοι θα ανοίξουν τις ντουλάπες τους, θα φορέσουν τα παλιά τους γιλέκα και θα πάνε στις πλατείες για να δουν τον αγώνα. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ