Απεργία την Πρωτομαγιά

Το αστρονομικό ποσό που εισπράττει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για κάθε ανάρτηση στο Instagram!

Το αστρονομικό ποσό που εισπράττει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για κάθε ανάρτηση στο Instagram! Facebook Twitter
0

Το ότι ο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη -μαζί με τον Μέσι- το γνωρίζαμε. Το ότι βγάζει απίστευτα ποσά από το ποδόσφαιρο και το marketing γύρω από αυτό, επίσης το ξέραμε.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το ποσό που μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό του Πορτογάλου σούπερσταρ για κάθε διαφημιστική ανάρτηση που κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Για αρχή, να σημειώσουμε πως ο Κριστιάνο είναι ο 2ος χρήστης του διάσημου κοινωνικού μέσου δικτύωσης με τους περισσότερους followers, καθώς τον ακολουθούν περισσότεροι από 116 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ στην 1η θέση βρίσκεται η Selena Gomez.

Το ποσό, λοιπόν, που λαμβάνει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι 350.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στην οποία διαφημίζει ένα προϊόν.

Τα χρήματα αυτά τον φέρνουν στην 3η θέση του πιο καλοπληρωμένου χρήστη του Instagram ανά διαφημιστική δημοσίευση, καθώς στην πρώτη θέση βρίσκεται η Selena Gomez με 481.947 ευρώ και στη 2η η Kim Kardashian με 437.617 (παρότι την ακολουθούν 104 εκατομμύρια χρήστες).

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ