Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται στη Στέγη για μια διαφορετική συζήτηση

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται στη Στέγη για μια διαφορετική συζήτηση Facebook Twitter
Φωτό: Γιώργος Καπλανίδης
0

Το Ίδρυμα Ωνάση υποδέχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20:30. Η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους, το τι σημαίνει «Έλληνας» και όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά, θα είναι η βάση της συζήτησης με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση, μια συζήτηση και μια συνεργασία με συμβολική αξία.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook και στο site της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η συζήτηση θα έχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο [email protected]. Μπορείτε να κρατήσετε 1 ή 2 θέσεις, σημειώνοντας για κάθε θέση ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 9:00.

 

Info

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107)

Πληροφορίες: 210 900 5 800

24 Ιουνίου 2017, Κεντρική Σκηνή | 20:30

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ