Απεργία την Πρωτομαγιά

H επιστροφή των παιχτών Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος - Ο Πρίντεζης απαντάει για τη βραδιά του τελικού

H επιστροφή των παιχτών Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος - Ο Πρίντεζης απαντάει για τη βραδιά του τελικού Facebook Twitter
O πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
0

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα στις 14:45 από την Κωνσταντινούπολη, με τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά για το Final Four στο Σινάν Ερντέμ και την απώλεια του τίτλου στον τελικό από τη Φενερμπαχτσέ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ που έχουν τη δυνατότητα και ευκαιρίες να είναι κάθε χρόνο σε ένα Final Four, αλλά οι 6 συμμετοχές τα τελευταία 9 χρόνια, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ιδρώτα.

«Θέλαμε να κερδίσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε ρεαλιστές» δήλωσε στις κάμερες στην αίθουσα αφίξεων του Ελευθέριος Βενιζέλος. 

«Τι πήγε στραβά» ήταν η πρώτη ερώτηση στον Γιώργο Πρίντεζη, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού να απαντά:

«Το στραβά είναι μία γενικευμένη έννοια. Εμένα μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Το ότι φτάσαμε εδώ πέρα ήταν για την ομάδα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Σίγουρα όλοι στενοχωρηθήκαμε, σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό, αλλά καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Προσωπικά θεωρώ πως η Φενέρ ήταν καλύτερη, το άξιζε, βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή φόρμα. Το απέδειξε και στη φάση των Play Off και στο Final Four κερδίζοντας και τη Ρεάλ και εμάς. Όπως πρέπει να κάνει κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι κι εμείς, θα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές οι λεπτομέρειες, τι είναι αυτό το κλικ που μπορούν να μας ξαναφέρουν στην κορυφή».

H επιστροφή των παιχτών Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος - Ο Πρίντεζης απαντάει για τη βραδιά του τελικού Facebook Twitter
Ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

«Εντάξει το χαρήκαμε για τον Κώστα αλλά θα θέλαμε να ήμασταν εμείς στη θέση του πάρα πολύ! Ο Κώστας το αξίζει και σαν παιδί και σαν παίκτης, του αξίζουν πάρα πολλά, αλλά εμάς, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος η στενοχώρια παραμένει».

 

«Είναι σημαντικό να έχεις μια καλή χημεία καλών παικτών, καλών χαρακτήρων και φίλων. Στη διάρκεια της χρονιάς που υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα να ξέρεις να διαχειριστείς καταστάσεις. Να μένεις προσγειωμένος ή να διαχειρίζεσαι άσχημες ήττες που είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, ώστε να μην το βάζεις κάτω, να δουλεύεις περισσότερο και να προσπαθείας για το καλύτερο».

H επιστροφή των παιχτών Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος - Ο Πρίντεζης απαντάει για τη βραδιά του τελικού Facebook Twitter
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγραβάνης και Μπιρτς κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Όταν ρωτήθηκε «Και του χρόνου Βελιγράδι;» ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά είπε:

«Έτσι όπως πάνε τα πράγματα μας βλέπω στον τελικό με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι του χρόνου». Αιχμή για το γεγονός πως τόσο το 2015 στη Μαδρίτη, όσο και φέτος στην Πόλη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον τελικό από την οικοδέσποινα του Final Four.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ