ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Nαι,ναι,ναι! Πάμε ψηλά. Ευχαριστώ Ελλάδα» - Το μήνυμα του Πετρούνια μετά τον θρίαμβο

«Nαι,ναι,ναι! Πάμε ψηλά. Ευχαριστώ Ελλάδα» - Το μήνυμα του Πετρούνια μετά τον θρίαμβο Facebook Twitter
1


«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει!», έγραψε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, με αφορμή το γεγονός ότι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής Ευρώπης.

«Ακόμη ένα χρυσό ο ασταμάτητος Λ. Πετρούνιας στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε επίσης ανακοίνωση:

«Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, απευθύνει, για άλλη μία φορά, τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής».

Πριν από λίγο, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων, που αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής Ευρώπης ευχαρίστησε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και την Ελλάδα.

Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Τρεχάλα τα κόμματα να αρπάξουν την ευκαιρία να προβληθούν.Περιμένουμε να πάρουν σειρά το Ποτάμι, οι Ανελ, η Χ.Α., ο Λεβέντης κλπ.Καπηλεύονται τον ατομικό αγώνα των αθλητών (ψυχικό και σωματικό) για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, με μόνη στήριξη κάποιων από ιδιώτες χορηγούς. Μνημονεύοντάς τους μάλιστα μόνο με το αρχικό του μικρού ονόματός τους : "Ο Λ. Πετρούνιας..." (τουίτερ Τσίπρα και Μητσοτάκη). Σημειολογικά, τέτοιος σεβασμός στο πρόσωπο για να χωρέσει να πουν μπουρδοκοινοτυπίες... Αλλά μετά ο Μητσοτάκης τουλάχιστον λέει την ...αλήθεια, απευθυνόμενος στο "φιλαράκι" τώρα τον ...Λευτέρη : "Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά". Γιατί, δηλαδή, αν περιμέναμε από τα δικά μας έργα... Κανείς όμως δεν βρήκε να πει κουβέντα για την δήλωση του... Λευτέρη : "Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς." (σημειολογική διαφορά : "κ. Ράφτης"...).Για ποιον το είπε αυτό λοιπόν ο Πετρούνιας; Για μένα και σας; Κάνανε όλοι ότι δεν άκουσαν...Καλά Λ., συγχώρεσέ τους, δεν πρόκειται ποτέ αυτοί να γίνουν πρωταθλητές γιατί ...δεν αθλούνται δυστυχώς (ούτε πνευματικά) καν. Απλό. ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ "ΚΑΜΕΝΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕ"... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ.