Συντρτριμμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη της Χ.Α. ο αδελφικός φίλος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Δούλβαρης. «Σας παρακαλώ ένα διάλειμμα» είπε κάποια στιγμή κλαίγοντας, με εμφανή στο πρόσωπό του τη φόρτιση για όσα βίωσε τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013. Αναφερόμενος  στην ομάδα των μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την καφετέρια Κοράλλι έκανε λόγο για «ζώα, κτήνη που προκαλούσαν».

 

Ο μάρτυρας περιέγραψε όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν της φονικής επίθεσης στον 34χρονο μουσικό, καθώς ήταν μαζί με τον Φύσσα στην καφετέρια και όσα ακολούθησαν αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα οπότε η παρέα τους βγήκε από το κατάστημα και βρέθηκε μπροστά σε μία ομάδα «μαυροντυμένων με κράνη και ξύλα» που τους έβριζε:

«Έβριζαν και προκαλούσαν για να έρθουμε σε συμπλοκή. Έδιναν την εικόνα ενός λόχου, τριάντα - σαράντα άτομα. Ήταν πάρα πολλοί παρατεταγμένοι. Ήταν οπλισμένοι. Είχαν συγκεντρωθεί σαν τάγμα. Έκαναν σαν ζώα, σαν κτήνη, μας προκαλούσαν συνεχώς» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη στιγμή που, όπως είπε, δέχτηκαν επίθεση από την ομάδα που είχε συγκεντρωθεί έξω από τη καφετέρια. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr