ΕΔΕ για τον αστυνομικό που «κρεμάστηκε» στο Σύνταγμα

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που «κρεμάστηκε» στο Σύνταγμα Facebook Twitter
4

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης σε βάρος τους αστυνομικού που «κρεμάστηκε» στο Σύνταγμα κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ένστολων για τις επερχόμενες μειώσεις στο μισθό τους, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η Ομοσπονδία αναφέρει σε ανακοίνωση της, κάνοντας λόγο για «παραλογισμό», ότι ενώ ο ένστολος βυθίζεται στη φτώχεια, διατάσσεται ΕΔΕ για αναξιοπρεπή συμπεριφορά με αφορμή ένα χάπενινγκ, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΟΑΣΥ: «Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος...» 

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Χαρακτηριστικο το εξτρα ελληνικο σημαιακι που εχει ραψει (φωτο) ο λιμενικος, οπως και πολλοι αστυνομικοι, ενω δεν προβλεπεται στη στολη τους....ειναι μαλλον πιο ελληνες αυτοι.....πιο ελληνες απο εμας που πληρωνουμε το μισθο τους.....Η μονη εννοια τους ειναι πως θα δημιουργησουν εμφυλιο με τους ακροαριστερους....ας τους μειωσουν και το μισθο..δεν πειραζει ενα 5% ειναι εξαλλου..
Επειδη αυτη η παρασταση του πως τους βαζουν την θηλια στο λαιμο παλιωσε, τωρα μπορουμε να δουμε και την αλλη παρασταση του πως τους πινουν το αιμα;;; (μου αρεσαν τα "δρακουλιαρικα" απ μικρος... )
Δεν αμφιβαλω καθολου οτι ο κοσμος υποφερει... Ομως το μονο που μου ερχεται στο μυαλο οταν βλεπω ενεργειες ή φωτογραφιες σαν κι αυτην δεν ειναι "της μιας δραχμης τα γιασεμιά" αλλα... "της μιας δραχμης ο λαϊκισμός"
Να υποθέσω ότι αυτό που πραγματικά ενόχλησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ήταν ότι δεν κρεμάστηκε στην πραγματικότητα αλλά μόνο εικονικά και χάρηκαν προς στιγμήν επειδή νόμιζαν ότι είχαν έναν λιγότερο δημόσιο υπάλληλο;