Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεκρός βρέθηκε οδηγός ταξί στην Καστοριά

Νεκρός βρέθηκε οδηγός ταξί στην Καστοριά Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (φωτογραφία αρχείου)
0

Ένας οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στη Λεύκη Καστοριάς, αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φαίνεται να φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο οδηγός, αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, και ο οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

  

Το πόρταλ alphafm.gr αναφέρει πως η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει συναγερμό στην περιοχή, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ