Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, με τον Γιώργο Καμίνη να είναι επικεφαλής, τον Θόδωρο Μαργαρίτη στη δεύτερη θέση και τον Παύλο Χρηστίδη στη τρίτη. 

 

Τις δύο τελευταίες τιμητικές θέσεις του ψηφοδελτίου καταλαμβάνουν ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Στην 4η του ψηφοδελτίου βρίσκεται ο Κώστας Μποτόπουλος, στην 5η η Χρύσα Αράπογλου, στην 6η θέση η Κατερίνα Μπατζελή, στην 7η θέση ο Μάνος Γλυνός, στην 8η η Ανδριάννα Αλεβίζου, στην 9η η Φρόσω Στεφοπούλου στην 10η η Μαρία Καλλιδοπούλου, στην 11η ο Παύλος Γερουλάνος και στην 12η τιμητική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

 

Τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές

 

Χθες το ΚΙΝΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές που απαρτίζονται από συνολικά 421 υποψηφίους, όσοι και το μέγιστο των διαθέσιμων θέσεων. Ο βαθμός ανανέωσης είναι υψηλός, καθώς περίπου το 55% των υποψηφίων δεν έχει συμμετάσχει ξανά κατά το παρελθόν στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Μαζί με την ποσόστωση του 40% για τα δύο φύλα, η οποία υπερκαλύπτεται, περίπου το 30% των ψηφοδελτίων απαρτίζεται από νέους κάτω των 40 ετών.