Μητσοτάκης για εκλογές: Στόχος να είναι «γαλάζια» όλη η Κρήτη

Μητσοτάκης για εκλογές: Στόχος να είναι «γαλάζια» όλη η Κρήτη Facebook Twitter
0

Την ανάγκη να ενισχυθούν από την επίσημη Πολιτεία όλοι οι ορεινοί δήμοι της χώρας, επισήμανε από το Σπήλι Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και το όραμά της, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, από τη θέση του πρωθυπουργού μόλις βρεθώ, να γνωρίζετε όλοι σας, ότι η στήριξη μου προς τις τοπικές κοινωνίες στις ορεινές κοινωνίες όπως το Σπήλι θα είναι αμέριστη. «Να ξέρετε ότι στηρίζομαι σε σας και έχω θέσει ένα πολιτικό προσωπικό στόχο και στοίχημα: Να πετύχουμε πολιτικά την επόμενη Κυριακή στην ευρωκάλπη κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το '89 και '90. Να είναι όλη η Κρήτη γαλάζια».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο δημαρχείο Σπηλίου έκανε λόγο για το οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη, με στόχο να γνωστοποιήσει σε όλους τους Έλληνες την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει την Ελλάδα: «Στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ψηφίζουμε όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά για την πατρίδα. Πρέπει να σταλεί το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Ζητώ τη στήριξή σας ώστε να μπορέσουμε την επόμενη μέρα, από θέση ευθύνης, να σταθούμε κοντά στα δικά σας προβλήματα».

Αναφερόμενος ειδικότερα στο αναπτυξιακό όραμά του για την Κρήτη είπε: «Δεν έχω κρύψει ότι είμαι κατά βάθος ένας άνθρωπος βουνίσιος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των ορεινών δήμων. Για αυτό έχω δρομολογήσει μαζί με τους συνεργάτες μου ένα ειδικό σχέδιο για το πώς μπορούμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ορεινής κοινότητας. Πρέπει να σπάσει η απομόνωση, με έργα από την κεντρική κυβέρνηση αλλά και από την περιφέρεια, για αυτό ζητάω να στηρίξετε τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ως τον επόμενο περιφερειάρχη της Κρήτης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM