Τζιτζικώστας: «Στην περιφέρειά μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια»

Τζιτζικώστας: «Στην περιφέρειά μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια» Facebook Twitter
AΠΕ-ΜΠΕ
9

«Στους δρόμους της περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια» ανέφερε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την αντίθεσή του στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

«Για μένα ήταν, είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους», είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Στους δρόμους της περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει», συμπλήρωσε ο περιφερειάρχης. 

Στην ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τον υποχρεώσουν να αλλάξει τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο, ο περιφερειάρχης απάντησε ότι «είναι γνωστό ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιες πιέσεις».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την χθεσινή βράβευση του Αλέξη Τσίπρα στο Μόναχο ο κ. Τζιτζικώστας είπε πως σημασία έχει το θα πει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές.

Τέλος κατήγγειλε πως ο Ζόραν Ζάεφ, έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές και ανέφερε ότι αυτά έπρεπε να τα κοιτάξει η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM