Άλλαξε την τελευταία στιγμή η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου

Άλλαξε την τελευταία στιγμή η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου Facebook Twitter
0

Με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής οι ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν πως τελικά η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα.

Η συνέντευξη θα γίνει στις 12 μ. αντί για τις 12.30 μ.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Στις 10:30 ακριβώς, ο Πάνος Καμμένος εισήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενημερώνοντας για αλλαγή της τελευταίας στιγμής σχετικά με την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου .

Όπως ενημερώνει το Γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ στη σχετική ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει τελικά μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 12 μ. αντί για 12.30 μ.μ.

"Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 12:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica)", αναφέρεται.

Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια της κρίσιμης συνάντησης που θα έχει με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου θα είναι μικρότερη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM