Απεργία την Πρωτομαγιά

Μαρίνα Πατούλη: Ο σύζυγός μου είναι ακριβοδίκαιος - Δεν νιώθω πικρία

Μαρίνα Πατούλη: Ο σύζυγός μου είναι ακριβοδίκαιος - Δεν νιώθω πικρία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την επιλογή του συζύγου της να στηρίξει άλλον υποψήφιο στο Μαρούσι και όχι την ίδια, σχολίασε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη. 

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος, επειδή εγώ είμαι γυναίκα του δεν σημαίνει ότι θα πει "εγώ στηρίζω τη γυναίκα μου". Αυτό είναι κάτι που τον εξυψώνει ως σύζυγο πρώτα απ' όλα, ως άντρα, και δείχνει την ακεραιότητά του».

Όπως λέει η ίδια, ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός στην προοπτική της υποψηφιότητας της για τον δήμο Αμαρουσίου, αλλά εκείνη δεν νιώθει πικρία. 


«Για τον σύζυγό μου δεν βγαίνει καμία πικρία γιατί στα 32 χρόνια που είμαστε μαζί αυτή η σχέση έχει δοκιμαστεί. Ίσα - ίσα νιώθω τις δυσκολίες, τις οποίες εκείνος αντιμετωπίζει και θα είμαι δίπλα του. Ο σύζυγός μου ήτανε αρνητικός και μάλιστα δεν γνώριζε την στιγμή που έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου διότι υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση».

Ο απερχόμενος δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, εξέφρασε χθες τη στήριξη του στο πρόσωπο του Θόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο του Αμαρουσίου.

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», σημείωνε χθες ο κ. Πατούλης με ανακοίνωσή του.

«Κάνουμε τις επιλογές μας»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Πατούλη, είπε σήμερα πως σε μια οικογένεια «όταν και οι δύο έχουν την όρεξη και τη δυναμική να προχωρήσουν τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα, όμως (...) όλοι έχουμε δικαίωμα να εργαζόμαστε, να προσφέρουμε, αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς και φυσικά να κάνουμε τις επιλογές μας».

«Ο σύζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω αυτοδιοικητικά, γιατί έχω ξεκινήσει μια πορεία από το 2014, δεν ήρθα ουρανοκατέβατη, γνωρίζει την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά», πρόσθεσε. 

«Η υποψηφιότητά μου δείχνει την αγάπη μου για την πόλη του Αμαρουσίου που, από το 2006 μαζί με τον άντρα μου αποτελεί τη μεγάλη μας οικογένεια (...) μπορώ έμπρακτα να δηλώσω την επιθυμία μου (...) να εργαστώ και να προσφέρω».

«Βρήκα κλειστές πόρτες»

«Ουδέποτε είπα ότι δεν στηρίζω την επιλογή του συζύγου μου για τον κύριο Αμπατζόγλου, όταν όμως βρήκα κλειστές πόρτες, αυτό δεν μπορεί να στερήσει την επιθυμία ενός ενεργού ανθρώπου μιας γυναίκας η οποία μπορεί να είναι μάχιμη και στην αυτοδιοίκηση. Είναι ανθρώπινο αναφαίρετο δικαίωμα του εκλέγεσθαι».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν δέχθηκε καμία κρούση από κάποια παράταξη: «Δεν δέχθηκα καμία πρόσκληση, κάποιο κάλεσμα εννοώ να συνεισφέρω ούτε στην παράταξη του αγαπητού, σεβαστού κυρίου Αμπατζόγλου, δεν τον θεωρώ πολιτικό αντίπαλο».

Για την κατάρτιση του συνδυασμού της, λέει ότι δεν έχει στεγανά, ούτε «ατομικές φιλοδοξίες» και θέλει το Μαρούσι να γίνεί «ακόμη καλύτερο». 

Πολιτική
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM