Απεργία την Πρωτομαγιά

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος μαζί ως το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος μαζί ως το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους Facebook Twitter
0

«Επαίσχυντη» για τη χώρα και τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Συμφωνία των Πρεσπών, επαναλαμβάνοντας πως η ΝΔ δεν πρόκειται να την ψηφίσει.

Ο ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Καστοριά που σήμερα γιορτάζει 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό ζυγό και την ενσωμάτωσή της στο εθνικό κορμό της Ελλάδας

«Από εδώ την ακριτική Καστοριά λέμε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή την συμφωνία ούτε τώρα ούτε στην επόμενη βουλή. Λίγα χιλιόμετρα από τη λίμνη της Καστοριάς σε μια άλλη λίμνη που είναι γνωστή όχι για την απαράμιλλη ομορφιά της αλλά έγινε γνωστή σε όλους τους Έλληνες για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και που εκχωρούν την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα στους γείτονες μας», δήλωσε. 

Πρόσθεσε δε ότι «σήμερα είμαστε στην Καστοριά για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν την ζωή τους για να μείνει η Μακεδονία ελεύθερη».

Ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε ακόμα ότι εδώ και καιρό «έχω κρούσει των κώδωνα του κινδύνου για την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα και το κρεσέντο παροχών που έχει εξαπολύσει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά» και τόνισε ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη αχρείαστες προσλήψεις στο δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, επενδύσεις κι ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που θα κάνουν την μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει μπροστά».

Επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος «δεν διαθέτουν κανένα τέτοιο σχέδιο και αρκούνται στις χειρότερες συνήθειες της μεταπολίτευσης αυτές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος αγκαλιασμένοι και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες τους».

«Οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν ακριβά μια φορά την άνοδο του κ Τσίπρα στην εξουσία δεν χρειάζεται να πληρώσουν και την πτώση του» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM