Γεννηματά: Ο Τσίπρας είναι αριστερός στα πίτουρα και δεξιός στο αλεύρι

Γεννηματά: Ο Τσίπρας είναι αριστερός στα πίτουρα και δεξιός στο αλεύρι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
4

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά και ούτε πρόκειται να αποκτήσει», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά καλώντας σε «στρατηγική ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ ενώ επανέλαβε το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών. 

«Ο τόπος χρειάζεται εκλογές τώρα, καθώς η Ελλάδα δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα πόλωσης και διχασμού που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και συντηρεί η ΝΔ», σημείωσε σε συνέντευξή της στην Real News, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφορικά με τις συντάξεις, είπε ότι «η κυβέρνηση προχώρησε στην περικοπή των συντάξεων, ενώ αυτό δεν ήταν καθόλου αναγκαίο» και χαρακτήρισε άδικο τον νόμο Κατρούγκαλου «ο οποίος πρέπει να αλλάξει συνολικά και να μην εφαρμοστεί».

Είπε ότι οι συντάξεις δεν πρέπει να περικοπούν το 2019, υπενθύμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε καταθέσει σχετική πρόταση νόμου, προσθέτοντας «οι συντάξεις σφαγιάζονται με ευθύνη του κ. Τσίπρα ως δήθεν αντίβαρο για να κερδίσει τα αντίμετρα».

Κληθείσα να σχολιάσει την προσέγγιση Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών με τον Αλ. Τσίπρα είπε «η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία δεν έχει να κερδίσει τίποτα από τη συνεργασία με τους κάθε είδους λαϊκιστές. Που πράττουν δεξιά και παριστάνουν την Αριστερά. Ο κ. Τσίπρας είναι αριστερός στα πίτουρα και δεξιός στο αλεύρι».

«Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές σήμερα χρειάζονται νέο προοδευτικό πρόσωπο και όχι "αριστερά" προσωπεία», καταλήγει στην συνέντευξή της η κ. Γεννηματά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Κάποιος πρέπει να "βοηθήσει" τη κ. Γεννηματά ώστε να αρχίσει να εκφράζεται σαν πολιτικός του 2018 γιατί ακούγοντάς την νομίζει κανείς ότι την καταψύξανε το 1985 και την βγάλανε από την κατάψυξη πριν λίγες μέρες, ίσως και υποχρεωτικά λόγω του μπλακ-άουτ στην Αττική. Έτσι δεν πάμε πουθενά.
ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά και ούτε πρόκειται να αποκτήσει», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά Πηγή: www.lifo.grΚαμία αντίρηση σε αυτή τη δήλωση αλλά κα Φώφη εσύ εχεις πλέον καμία σχέση με ΠΑΣΟΚ και Σοσιαλισμό ? Εχεις ρωτήσει τον εαυτό σου ποτέ για αυτό ή βλέπεις μόνο τις " καρέκλες" ?
η ΝΔ έχει ένα ταβάνι. Δεν μπορεί εύκολα να διεισδύσει εκλογικά στον χώρο της Αριστεράς. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει το ΚΙΝΑΛ πχ, αλλά με τη Γεννηματά φαντάζει απίθανο. Αν ήταν ο Βενιζέλος τα περιτρίμματα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ήδη παρελθόν.