Σεισμός

Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης

Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης Facebook Twitter
8

Στο Μάτι έφτασε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση αυτήν την ώρα με επιτροπές κατοίκων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά την άφιξή του πρωθυπουργού υπήρξαν χειροκροτήματα αλλά και κάποια γιουχαΐσματα, καθώς τον περίμεναν σε καφετέρια της περιοχής πυρόπληκτοι.


Στο σημείο τον περίμεναν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης και Χρήστος Σπίρτζης.

Παρόντες και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος έχει και την ευθύνη συντονισμού για την επόμενη μέρα στο Μάτι, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και για πρώτη φορά μετά τις πυρκαγιές η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης Facebook Twitter

Οι υπουργοί και η περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία νωρίτερα να συζητήσουν με τις επιτροπές κατοίκων και να τους ενημερώσουν. Ενημέρωση έκανε επίσης ο πρόεδρος του «Δημόκριτου».

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών. Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εκπροσώπους των κατοίκων.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν με ειλικρίνεια ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήρθε εδώ για τις εντυπώσεις. «Μάχη δίνουμε», τόνισε. «Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε».

 
Πολιτική
8

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η ΕΡΤ καλύπτει την επίσκεψη «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ»με εικόνα από κάμερα που γράφει πάνω δεξιά«Η ΑΥΓΗ - επιμέλεια βίντεο».Το πρόβλημα με τους τύπους δεν είναι ότι είναι ανήθικοι,το ίδιο και περισσότερο από όλους τους προηγούμενους.Το κύριο πρόβλημα είναι ότι αυτοί είναι απολύτως ανίκανοι.Αδυνατούν να διοικήσουν, αδυνατούν να διαχειριστούν,αδυνατούν να στήσουν σωστά ακόμη και την προπαγάνδα τους.Οι προηγούμενοι ήταν τουλάχιστον σε ένα βαθμό αποτελεσματικοί.Το όποιο κυβερνητικό έργο, για το οποίο «πληρώνονταν»πάνω ή κάτω από το τραπέζι, το έφερναν έστω σε πέρας.
Το βίντεο ΔΕΝ είναι από την live προβολή της ΕΡΤ γιατί δεν θα μπορούσε να μπει η LIVE προβολή σε ένα άρθρο που θα μπορούσε να δει κάποιος οποτεδήποτε και άρα όχι σε ζωντανό χρόνο.Προφανώς λοιπόν παρότι υπήρχε live η προβολή (χωρίς logo), η lifo βρήκε στο αρχείο της Αυγής το βίντεο που θα μπορούσε εύκολα να καταχωρηθεί στο κείμενο του άρθρου (με logo).Η πολύ.. συνωμοσία κάνει κακό στον εγκέφαλο.
Για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει.. ορίστε το βίντεο της ΕΡΤ στον δικό της ιστότοπο (χωρίς φυσικά logo αυγής) και ορίστε και το βίντεο της Αυγής στο youtube...(ΣΙΝΟΜΩΣΕΙΑ ΔΕΙΑΔΩΣΤΑΙ!11)http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/a-tsipras-stoichima-na-anagennithei-to-mati-video/https://www.youtube.com/watch?v=wg56RDT6JeQ&feature=youtu.be
Όταν υπάρχουν πολίτες που λένε στον ΠΘ "ευχαριστούμε που ήρθατε", αντί "γιατί καθυστερήσατε τόσο να έρθετε, είχατε υποχρέωση να έρθετε νωρίτερα, γιατί η επίσκεψή σας εν κρυπτώ δεν μετράει και ίσα-ίσα δεν σας τιμάει", είμαστε 100 χρόνια πίσω στην συνειδητοποίηση από πλευράς των πολιτών του ποιος έχει τον τελευταίο λόγο.Όσο για αυτούς που τον φίλησαν κιόλας, ή είναι ιδεοληπτικοί και συνεπώς στερούνται κρίσης ή είναι νοσηροί λάτρεις κάθε ηγέτη - ηγέτης να 'ναι κι ό, τι να 'ναι" -, ή ίσως θέλανε να δουν τον εαυτό τους στην τηλεόραση για λίγα δευτερόλεπτα. ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ !
Επίσης αυτο με το κοριτσάκι που του έδωσε λουλούδια, τόση ξεφτίλα και ραγιαδισμός όταν μάλιστα χάθηκαν τόσα παιδάκια ? η στημένη προπαγάνδα ? οπως και να το δεί κανείς είναι ενοχλητικό