Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης

Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης Facebook Twitter
8

Στο Μάτι έφτασε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση αυτήν την ώρα με επιτροπές κατοίκων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά την άφιξή του πρωθυπουργού υπήρξαν χειροκροτήματα αλλά και κάποια γιουχαΐσματα, καθώς τον περίμεναν σε καφετέρια της περιοχής πυρόπληκτοι.


Στο σημείο τον περίμεναν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης και Χρήστος Σπίρτζης.

Παρόντες και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος έχει και την ευθύνη συντονισμού για την επόμενη μέρα στο Μάτι, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και για πρώτη φορά μετά τις πυρκαγιές η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στο Μάτι ο Τσίπρας- Μαζί η Δούρου και ο Ψινάκης Facebook Twitter

Οι υπουργοί και η περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία νωρίτερα να συζητήσουν με τις επιτροπές κατοίκων και να τους ενημερώσουν. Ενημέρωση έκανε επίσης ο πρόεδρος του «Δημόκριτου».

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών. Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εκπροσώπους των κατοίκων.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν με ειλικρίνεια ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήρθε εδώ για τις εντυπώσεις. «Μάχη δίνουμε», τόνισε. «Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε».

 
Πολιτική
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΡΑΒΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτική / Γκράβα: «Ας κάνει επιτέλους ο κ. Δούκας τη δουλειά του», λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη

«5.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί βρίσκονται στον αέρα, χωρίς έναν υπεύθυνο συνομιλητή που να μπορεί να τους παρέχει πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει», τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Πολιτική / Επίσκεψη Ρούμπιο: Η αντιπολίτευση ζητά δεσμεύσεις στη στρατηγική σχέση Ελλάδας–ΗΠΑ, όχι μόνο διακηρύξεις

Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, η στάση της Ουάσινγκτον απέναντι στην Τουρκία και τα όρια της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της κριτικής της αντιπολίτευσης
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΠΑ

Πολιτική / Μάρκο Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ μια σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας»

Λίγη ώρα πριν την ομιλία του στην Πνύκα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία αλλά και την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ρούμπιο: «Συμφωνώ μαζί σας, αποτελούμε έναν αναντικατάστατο εταίρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή, αλλά και μία "γέφυρα" μεταξύ της Ευρώπης, της Δύσης, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε Ρούμπιο: F-16 Viper και F-35 αναδεικνύουν την σταθερή αμυντική συνεργασία HΠΑ, Ελλάδας

Αναφερόμενος στην Κύπρο, επισήμανε ότι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ασφάλειας επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η επανένωσή της με πυξίδα το διεθνές δίκαιο
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Η ΕΡΤ καλύπτει την επίσκεψη «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ»με εικόνα από κάμερα που γράφει πάνω δεξιά«Η ΑΥΓΗ - επιμέλεια βίντεο».Το πρόβλημα με τους τύπους δεν είναι ότι είναι ανήθικοι,το ίδιο και περισσότερο από όλους τους προηγούμενους.Το κύριο πρόβλημα είναι ότι αυτοί είναι απολύτως ανίκανοι.Αδυνατούν να διοικήσουν, αδυνατούν να διαχειριστούν,αδυνατούν να στήσουν σωστά ακόμη και την προπαγάνδα τους.Οι προηγούμενοι ήταν τουλάχιστον σε ένα βαθμό αποτελεσματικοί.Το όποιο κυβερνητικό έργο, για το οποίο «πληρώνονταν»πάνω ή κάτω από το τραπέζι, το έφερναν έστω σε πέρας.
Το βίντεο ΔΕΝ είναι από την live προβολή της ΕΡΤ γιατί δεν θα μπορούσε να μπει η LIVE προβολή σε ένα άρθρο που θα μπορούσε να δει κάποιος οποτεδήποτε και άρα όχι σε ζωντανό χρόνο.Προφανώς λοιπόν παρότι υπήρχε live η προβολή (χωρίς logo), η lifo βρήκε στο αρχείο της Αυγής το βίντεο που θα μπορούσε εύκολα να καταχωρηθεί στο κείμενο του άρθρου (με logo).Η πολύ.. συνωμοσία κάνει κακό στον εγκέφαλο.
Για όσους ακόμη δεν έχουν καταλάβει.. ορίστε το βίντεο της ΕΡΤ στον δικό της ιστότοπο (χωρίς φυσικά logo αυγής) και ορίστε και το βίντεο της Αυγής στο youtube...(ΣΙΝΟΜΩΣΕΙΑ ΔΕΙΑΔΩΣΤΑΙ!11)http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/a-tsipras-stoichima-na-anagennithei-to-mati-video/https://www.youtube.com/watch?v=wg56RDT6JeQ&feature=youtu.be
Όταν υπάρχουν πολίτες που λένε στον ΠΘ "ευχαριστούμε που ήρθατε", αντί "γιατί καθυστερήσατε τόσο να έρθετε, είχατε υποχρέωση να έρθετε νωρίτερα, γιατί η επίσκεψή σας εν κρυπτώ δεν μετράει και ίσα-ίσα δεν σας τιμάει", είμαστε 100 χρόνια πίσω στην συνειδητοποίηση από πλευράς των πολιτών του ποιος έχει τον τελευταίο λόγο.Όσο για αυτούς που τον φίλησαν κιόλας, ή είναι ιδεοληπτικοί και συνεπώς στερούνται κρίσης ή είναι νοσηροί λάτρεις κάθε ηγέτη - ηγέτης να 'ναι κι ό, τι να 'ναι" -, ή ίσως θέλανε να δουν τον εαυτό τους στην τηλεόραση για λίγα δευτερόλεπτα. ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ !
Επίσης αυτο με το κοριτσάκι που του έδωσε λουλούδια, τόση ξεφτίλα και ραγιαδισμός όταν μάλιστα χάθηκαν τόσα παιδάκια ? η στημένη προπαγάνδα ? οπως και να το δεί κανείς είναι ενοχλητικό