Απεργία την Πρωτομαγιά

Τσίπρας και Στόλτενμπεργκ συζήτησαν για τα Σκόπια και τους κρατούμενους στρατιωτικούς

Τσίπρας και Στόλτενμπεργκ συζήτησαν για τα Σκόπια και τους κρατούμενους στρατιωτικούς Facebook Twitter
EPA
0

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7μ.μ η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, διάρκειας 20 λεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, Αλέξης Τσίπρας και Γενς Στόλτενμπεργκ συζήτησαν τόσο για τη συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια όσο και για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης από τις αρχές του Μαρτίου.

Οι ίδιες πηγές μετέφεραν πως ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ έχει θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο για την πρόσκληση της γειτονικής χώρας στη συμμαχία.

Πηγές του ΝΑΤΟ σημειώνουν από την πλευρά τους πως στην συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχουν «παραθυράκια» διασφαλίζονται απόλυτα οι ελληνικές θέσεις.

Αναφορικά με την κράτηση του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο κ. Τσίπρας φέρεται να ζήτησε από τον Γενς Στόλτενμπεργκ να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην επίλυση του ζητήματος.

Πολιτική
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM