Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο για την ιστορική νίκη της ΑΕΚ

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο για την ιστορική νίκη της ΑΕΚ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ
0

Τα συγχαρητήρια για την επιτυχία της ΑΕΚ, η οποία απόψε κατέκτησε την κορυφή του Basketball Champions League, εξέφρασε η πολιτική ηγεσία της χώρας. 

Βασιλειάδης: Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του

Την πεποίθηση του ότι ο «ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του», εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ και την επιστροφή της Ένωσης στον ευρωπαϊκό «θρόνο» της.

«Μια ακόμα ελληνική ομάδα πήρε ακόμα ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του», είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο υφυπουργός και πρόσθεσε: «Μια ωραία διοργάνωση, μια μεγάλη επιτυχία. Φεύγουμε από την κρίση, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τέτοιες βραδιές και τέτοιες διοργανώσεις μας κάνουν να το πιστεύουμε περισσότερο. Θέλει πολλή δουλειά, όλη η Ελλάδα χαίρεται με μια ελληνική ομάδα που πήρε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μεγάλη στιγμή».

Καμμένος: Σήμερα βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η Ελλάδα επιστρέφει

 

«Καλωσορίζουμε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά σήμερα βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η Ελλάδα επιστρέφει» αναφέρει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρττητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter, για την επιτυχία της ΑΕΚ.

 

Μητσοτάκης: Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία

«Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία και μάλιστα στην επέτειο των 50 ετών από τον πρώτο μεγάλο άθλο της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους»! αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter για την επιτυχία της ΑΕΚ που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League.

Λεβέντης: Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, συγχαρητήρια στους παίκτες

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, συγχαρητήρια στους παίκτες.

Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύεις με ζήλο, με πάθος, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή», αναφέρει ο κ. Λεβέντης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM