«Η κυβέρνηση βρίσκει μπροστά της αυτά που έσπειρε στη Δημόσια Διοίκηση», επισημαίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή και την μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, έπειτα από μπλόκο της ΑΔΕΔΥ.

 

«Ο εξορθολογισμός και η αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης πολεμήθηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, σημειώνει. Τονίζει επίσης ότι η αξιολόγηση στο Δημόσιο θα εφαρμοστεί και η κοινωνία τη θέλει και κανείς δεν έχει να φοβηθεί από αυτό.

 

«Όταν ανέλαβα Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έβαλα ως προτεραιότητα την εφαρμογή ενός συστήματος αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων. Ο εξορθολογισμός και η αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης πολεμήθηκε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Οι δυνάμεις της αδράνειας, αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στο Κράτος, βρήκαν στους σημερινούς κυβερνώντες τον πιο αδίστακτο συμπαραστάτη. Η αξιολόγηση στο Δημόσιο θα εφαρμοστεί. Γιατί με ψέματα δεν γίνεται πολιτική» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.